Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Populairste skigebied van Oostenrijk
  • Geschikt voor beginnende en ervaren skiërs
  • Accommodatie direct aan de piste
  • Ski-begeleiding kids door Cirkel reisleider
  • Ontbijt en diner inbegrepen
  • Ski-marathon van 68km
Foto's
Locatie

Wintersport in skicircus Saalbach-Hinterglemm

Weinig skigebieden zijn zo populair bij Nederlandse wintersporters als het Skicircus Saalbach-Hinterglemm. Begrijpelijk, want de aprés-ski is er beregezellig en de afdalingen zijn lang en breed. Ideaal voor beginners en gevorderden. Ons Cirkel hotel Altachhof ligt pal naast de piste en is mede daarom de perfecte plek om samen met andere gezinnen te genieten van een onbezorgde wintersportvakantie!

Afdalingen in Saalbach

Met maar liefst 270 km aan verschillende soorten pistes is dit gebied geschikt voor zowel ervaren skiërs als voor beginners. In Saalbach-Hinterglemm geniet je van lichte hellingen tot aan zwarte WK-afdalingen en van funparken met hobbelige "Buckel"-pistes tot aan hele lange tochten langs de verschillende dorpen.

Snow & Fun

In hotel Altachhof staat onze Cirkel reisleider voor jullie klaar. Hij/zij helpt jullie bij de incheck, het vinden van de juiste skischool, het huren van ski- of snowboardmateriaal en allerlei andere praktische zaken. In het Snow & Fun programma zitten leuke activiteiten voor jou en je kids. De Cirkel reisleider begeleidt je kinderen naar hun ski-lessen en organiseert spelletjes voor in de avond. Zo kan je genieten van de tijd samen met je gezin én van de tijd met andere ouders. Je kan ook in overleg met de reisleiding een avond après-skiën.

 

Wintersport Saalbach


Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis