Highlights van deze reis

Foto's
Locatie

Wintersport in skicircus Saalbach-Hinterglemm

Weinig skigebieden zijn zo populair bij Nederlandse wintersporters als het Skicircus Saalbach-Hinterglemm. Begrijpelijk, want de aprés-ski is er beregezellig en de afdalingen zijn lang en breed. Ons Cirkel hotel Altachhof ligt pal naast de piste en is mede daarom de perfecte plek om samen met andere gezinnen te genieten van een onbezorgde wintersportvakantie!

Met maar liefst 270 km aan verschillende soorten pistes is dit gebied geschikt voor zowel ervaren skiërs als voor beginners. In Saalbach-Hinterglemm geniet je van lichte hellingen tot aan zwarte WK-afdalingen en van funparken met hobbelige "Buckel"-pistes tot aan hele lange tochten langs de verschillende dorpen.

In hotel Altachhof staat onze Cirkel reisleider voor jullie klaar. Deze reisleider helpt jullie bij de incheck, het vinden van de juiste skischool, het huren van ski- of snowboardmateriaal en allerlei andere zaken! Ook brengt de reisleider de kinderen die ski- of snowboardles hebben ‘s ochtends naar de skischool. Als de kinderen na de les nog vrij willen skiën of snowboarden kunnen ze met de reisleider mee de piste op. De perfecte gelegenheid om de dag af en toe gezellig af te sluiten in een après-skibar met andere ouders!

 

 

Wintersport Saalbach