Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Highlights van deze reis

  • Budgetvriendelijk hotel
  • In Skicircus Saalbach-Hinterglemm met 270 km piste!
  • Gratis skibus naar de pistes
  • Inclusief 24/7 Snow & Fun reisleiding
  • Ontbijt en diner inbegrepen
Foto's
Locatie

Budgetvriendelijk wintersporten in Oostenrijk

Ga op wintersport met een leuke groep in Skicircus Saalbach-Hinterglemm een van de bekendste en meest geliefde wintersportbestemmingen in Europa. Jullie verblijven in Jugendhotel Mitterlengau, een basic wintersporthotel middenin het skigebied dat bekend staat om de prachtige pistes en de vele skihutten en après-ski barretjes. De skibus op 2 minuten lopen vanaf het hotel, brengt je er naartoe. Dit is op een voordelige manier wintersporten, in het populairste skigebied van Oostenrijk!

Inclusief onze Snow & Fun reisleiders

Geniet samen met je kind(eren) van het Oostenrijkse wintersportleventje en de gezelligheid van de andere ouders en kinderen. Onze reisleiders verblijven ook in het hotel en zijn dus dag en nacht bij je in de buurt. Ze zorgen ervoor dat alles goed geregeld is en verzorgen dagelijks het Snow & Fun programma met leuke activiteiten.
Verheug je je ook dit jaar weer op een weekje lekker wintersporten? Jugendhotel Mitterlengau is een slimme keus. Het ligt in een van de beste skigebieden én is vriendelijk voor je portemonnee.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis