Eénoudervakantie De Brem****

Strand & Actief

8-14 Cirkel tenten

Bestemd voor 12+ jaar

Highlights van deze reis

  • 4-sterren camping
  • Ideaal voor ouders met pubers
  • 1400 meter van het strand
  • Twee verwarmde zwembaden
  • Coole activiteiten en uitgaansmogelijkheden
  • Leuke strandtenten, bruisend centrum
Foto's
Locatie

Beleef het zomergevoel in Zeeland

Vakantie in Nederland vier je natuurlijk in de zonnigste provincie van Nederland. Op Camping de Brem in Renesse geniet je van die heerlijke Hollandse gezelligheid. Centraal gelegen, op slechts een paar minuten van het levendige centrum van Renesse en het uitgestrekte Zeeuwse strand met de leukste strandtenten. De omgeving biedt alles voor een actieve strandvakantie. Wat dacht je van kitesurfen, een duikcursus of een bezoekje aan de Deltawerken? Tel daar het bruisende uitgaansleven bij op en je begrijpt dat dit de ideale vakantieplek is voor jou en je puberzoon of –dochter! De camping is verder van alle gemakken voorzien: van zwembad tot jeugdhonk en van restaurant tot wasserette. En natuurlijk ons eigen Cirkel-veld.

De Cirkel tent staat voor je klaar én op een ideale plek

Het Cirkel veld is knus en bevindt zich aan de rand van de camping, niet ver van het sanitairgebouw. De reisleiding staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie Cirkel tent. Uiteraard ontbreekt de centrale ontmoetingstent niet, waar ouders elkaar opzoeken en de kinderen kennismaken met hun leeftijdsgenoten. Is je zoon of dochter al wat ouder en snel verveeld? Geen zorgen. Met het speciale 12+ programma zorgt ons enthousiaste Sun & Fun team voor activiteiten die ze wél zien zitten. Hoef jij je alleen nog maar druk te maken over je eigen dagbesteding: lekker luieren aan het zwembad? Een lange strandwandeling? Of toch een terrasje pakken met de andere ouders? Lastig hoor.

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Jullie vakantie op Camping de Brem is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een weekje op onze camping in Polleur, België. Een mooie mix van strand en actie!