Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

 • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie de Schotsman**** ...

Vanaf € 575,05 Boek deze vakantie

Actief & Strand

14-20 Cirkel tenten

Bestemd voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

 • 4-sterren camping
 • Voor kinderen van alle leeftijden
 • Ideale mix van strand en actief
 • Direct aan het Veerse meer
 • Groot verwarmd zwembad met 2 glijbanen
 • Twee kilometer vanaf het Noordzeestrand
 • Heel veel watersportmogelijkheden
 • Bezoek aan een bierbrouwerij
 • Ruime kampeerplaatsen
 • Combinatiereis met Polleur
 • Zoover beoordeling 7,0

Score van deze reis

Bekijk hier alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Dichtbij en toch ver weg in Kamperland

Stel je voor: je wordt langzaam wakker van het geluid van de golven van de zee en de geur van versgebakken brood komt je tegemoet. Je kijkt op je horloge. 09.30 uur. Heerlijk, vakantie! Helemaal ontspannen loop je uit je tent en even later ben je samen met andere éénoudergezinnen aan het uitwaaien op het strand. Terwijl je kids zich met het Sun & Fun team uitleven in het water, heb je even je handen vrij en lees je rustig een boekje. Het kan allemaal in Zeeland! Dichtbij huis en voor je gevoel toch heel ver weg.

Vakantiepark de Schotsman

Ons luxe vakantiepark de Schotsman is een heerlijke camping voor jou en je gezin. Het ligt naast het Veerse meer, vlakbij de Noordzee en heeft een mooi zwembadencomplex met leuke glijbanen. In Kamperland kan je overdag genieten van het strand en de vele watersporten die hier mogelijk zijn. ’s Avonds is het mogelijk om mee te doen met een heerlijke pizzapicknick of gezellig borrelen met de andere alleenstaande ouders, terwijl de kinderen samen een bunker in het zand bouwen.

Actieve strandvakantie in Zeeland

Zijn je kinderen echte waterratten? Dan kunnen ze met onze crew lekker gaan windsurfen, zeilen, waterskiën of kajakken. Met het waterpakket wat wij aanbieden kun je kennismaken met alle watersporten! Durf jij zelf ook de golven te trotseren of ga je liever een dagje winkelen in Middelburg? Alles is mogelijk. Een vakantie in Zeeland is écht vakantie! Maak het zo actief als je zelf wil. 

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Jullie vakantie in Kamperland is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een actief weekje in Polleur in de Belgische Ardennen. Heerlijk om strand en natuur te combineren tijdens je vakantie, toch? Word je enthousiast van deze combi-reis? Bel ons dan op 033-8080 800, dan

Score van deze reis


Bekijk hier alle 1 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis