Eénoudervakantie de Schotsman**** ...

Actief & Strand

25 Cirkel tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 4-sterrencamping
  • Direct aan het Veerse meer
  • Zee en strand in de buurt
  • Groot verwarmd buiten zwembad met 4 glijbanen
  • Zeil- en surfschool op de camping
  • Veel watersportmogelijkheden
  • Zoover beoordeling 7,4

Score van deze reis

Bekijk hier alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Beleef het zomergevoel in Zeeland

Vakantie in Nederland vier je in de zonnigste provincie van Nederland. Camping de Schotsman is een levendige camping. Gelegen direct aan het Veerse meer en vlakbij de Noordzee. De camping heeft een mooi zwembadcomplex met leuke glijbanen. De omgeving biedt alles voor een actieve strandvakantie. Je kunt genieten van het strand en de vele watersporten die hier mogelijk zijn. Wat dacht je van kitesurfen, waterskieen of een bezoekje aan de Deltawerken?

De Cirkel tent staat voor je klaar en op een ideale plek.

Het Cirkelveld is ruim en bevindt zich aan de rand van de camping, naast het sanitairgebouw. De reisleiding staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie Cirkel tent. Uiteraard ontbreekt het centrale ontmoetingsterras niet, waar ouders elkaar opzoeken en kinderen kunnen kennismaken met hun leeftijdsgenoten. Ons enthousiaste Sun & Fun team zorgt voor allerlei leuke activiteiten, zodat jij je alleen nog maar druk hoeft te maken over je eigen dagbesteding: lekker luieren aan het zwembad? Een lange strandwandeling? Of toch een terrasje pakken met andere ouders? Lastig hoor.

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Jullie vakantie in Zeeland is ook goed te combineren met onze campings in Drenthe en Limburg. Een mooie mix van strand, actie en natuur.

Score van deze reis


Bekijk hier alle 1 review(s)