Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie de Schotsman**** ...

Vanaf € 480,00 Boek deze vakantie

Actief & Strand

25 Cirkel tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 4-sterrencamping
  • gloednieuw en prachtig binnenbad
  • Groot verwarmd buiten zwembad met 4 glijbanen
  • Direct aan het Veerse meer
  • Zee en strand in de buurt
  • Zeil- en surfschool op de camping
  • Veel watersportmogelijkheden
  • Zoover beoordeling 7,4

Score van deze reis

Bekijk hier alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Beleef het zomergevoel in Zeeland

Vakantie in Nederland vier je in de zonnigste provincie van Nederland. Camping de Schotsman is een levendige camping. Gelegen direct aan het Veerse meer en vlakbij de Noordzee. De camping heeft een gloednieuw multifunctioneel complex aangelegd met een moderne receptie en prachtig binnen zwembad, vanuit waar je in de zomer zo het buitenbad met leuke glijbanen inloopt. De omgeving biedt alles voor een actieve strandvakantie. Je kunt genieten van het strand en de vele watersporten die hier mogelijk zijn. Wat dacht je van kitesurfen, waterskieen of een bezoekje aan de Deltawerken?

De Cirkel tent staat voor je klaar en op een ideale plek.

Het Cirkelveld is ruim en bevindt zich aan de rand van de camping, naast het sanitairgebouw. De reisleiding staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie Cirkel tent. Uiteraard ontbreekt het centrale ontmoetingsterras niet, waar ouders elkaar opzoeken en kinderen kunnen kennismaken met hun leeftijdsgenoten. Ons enthousiaste Sun & Fun team zorgt voor allerlei leuke activiteiten, zodat jij je alleen nog maar druk hoeft te maken over je eigen dagbesteding: lekker luieren aan het zwembad? Een lange strandwandeling? Of toch een terrasje pakken met andere ouders? Lastig hoor.

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Jullie vakantie in Zeeland is ook goed te combineren met onze campings in Drenthe en Limburg. Een mooie mix van strand, actie en natuur.

Score van deze reis


Bekijk hier alle 1 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis