Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

 • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Nommerlayen***** ...

Vanaf € 526,50 Boek deze vakantie

Actief, Cultuur & Wellness

13 Cirkel tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

 • 5-sterren camping
 • Voor kinderen van alle leeftijden
 • Binnen- en buitenzwembad
 • Eigen Cirkel veld
 • Wellness, disco en reuze glijbaan
 • Veel sport- en speelmogelijkheden
 • Ideale mix van natuur, cultuur en actief
 • Alle luxe en voorzieningen op één locatie
 • Slapen in avontuurlijke Safaritent
 • Zoover beoordeling 7,9

Score van deze reis

Bekijk hier alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Luxueus vakantie vieren in Luxemburg

Ga met ons mee naar camping Nommerlayen en je snapt in één keer het woord luxe in Luxemburg. Wat een topbestemming voor jullie vakantie! Deze camping heeft alle voorzieningen die je je maar kan wensen. De leukste activiteiten, sport- en speelvoorzieningen en eet-/uitgaansgelegenheden voor alle leeftijden. Je hoeft de camping gewoon niet meer af. Hoewel, dan mis je wel de prachtige bosrijke omgeving, de gezellige stadjes en oude kastelen in de buurt. Op camping Nommerlayen beleven jullie een heerlijke onbezorgde vakantie dichtbij huis maar op en top in het buitenland!

De Cirkel tent staat al voor je klaar. Onze reisleiding ook.

Natuurlijk hebben we ons eigen Cirkel veld op de camping, inclusief de centrale ontmoetingstent waar ouders elkaar opzoeken en de kinderen vriendschappen sluiten. De reisleiding staat vanaf het moment dat jullie aankomen voor je klaar.

Op de camping vervelen ze zich al geen moment, maar met ons eigen enthousiaste Sun & Fun team beleven de kids een toptijd. Ondertussen kies jij lekker voor een moment voor jezelf, heerlijk toch?

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Jullie vakantie in Luxemburg is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een weekje op onze camping in Polleur. Of boek een week Luxemburg op de heen- of terugreis naar een Cirkel camping vlakbij de Gorges de Dordogne. Ideaal!

Score van deze reis


Bekijk hier alle 1 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis