Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

 • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Porto Sole***

Vanaf € 692,50 Boek deze vakantie

Actief, Strand & Cultuur

14 Cirkel tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

 • 3-sterren camping
 • Direct aan het strand
 • Voor kinderen van alle leeftijden
 • Eigen Cirkel Veld
 • Heerlijke mix van cultuur en actief
 • Groot zwembad en apart kinderbad
 • Op loopafstand van oude stad Vrsar
 • Boottocht naar Rovinj
 • Ruim en schoon sanitair naast eigen Cirkel veld
 • Zoover beoordeling 7,4

Score van deze reis

Bekijk hier alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Strand, cultuur en luxe in Vrsar

Een vakantie op camping Porto Sole in Kroatië betekent culturele uitstapjes, leuke watersporten en lekker relaxen. Onze camping in Vrsar wordt omringd door prachtige natuur en ligt direct aan de azuurblauwe zee. Wanneer je ’s ochtends aan naar het strand gaat, heb je zelfs kans om hier dolfijnen te spotten!

De Cirkel tent staat al voor je klaar. Onze reisleiding ook.

Natuurlijk hebben we ons eigen Cirkel veld op de camping, inclusief de centrale ontmoetingstent waar ouders elkaar opzoeken en de kinderen vriendschappen sluiten. De reisleiding staat vanaf het moment dat jullie aankomen voor je klaar.

Op de camping vervelen ze zich al geen moment, maar met ons eigen enthousiaste Sun & Fun team beleven de kids een toptijd. Ondertussen kies jij lekker voor een moment voor jezelf, heerlijk toch?

Sportieve en culturele activiteiten

Camping Porto Sole staat bekend om haar luxe faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een groot zwembad, leuke barretjes en restaurant, een ijssalon en verschillende winkeltjes op het terrein. De camping ligt recht aan zee en hier kan je suppen, kanovaren, duiken en andere watersporten beoefenen. Ook in de omgeving is er genoeg te doen! Via een mooi wandelpad langs de zee, bereik je in circa 10 minuten het middeleeuwse stadje Vrsar. Hier vind je veel gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes. Uiteraard heeft onze Cirkelcrew ook in Vrsar een activiteiten programma voor jullie samengesteld! Je kan ter plekke bepalen of je hieraan meedoet of niet. Fijn he? Tijd voor jezelf en tijd voor elkaar.

Score van deze reis


Bekijk hier alle 1 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis