Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Paradiso**

Vanaf € 459,00 Boek deze vakantie

Strand & Cultuur

8-14 Cirkel tenten

Bestemd voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • Vlakbij Lucca, Pisa en Florence
  • Gratis shuttlebus van de camping naar het strand
  • Zowel Strand als Zwembad
  • De leuke boulevard van Viareggio

Score van deze reis

Bekijk hier alle 4 review(s)
Foto's
Locatie

Toscaanse sferen in Viareggio

Salute é buon appetito! Welkom op camping Paradiso. Een strandvakantie in Toscane betekent cultuursnuiven met zand tussen je tenen. Via een schaduwrijk pad, loop je vanaf de camping door een pijnbomenbos in ongeveer 15 minuten naar de zee. Hier kan je genieten van het brede strand, gezellige Italiaanse restaurantjes en natuurlijk een goed glas wijn.

Culturele bestemming voor jong en oud

Camping Paradiso is een leuke bestemming als je je kinderen graag het authentieke, Toscaanse leven wil laten ervaren. Viareggio ligt in de buurt van veel bekende Italiaanse steden. Zo kunnen jullie een bezoekje brengen aan kunststad Florence en mag een foto van je gezin naast de toren van Pisa natuurlijk niet ontbreken! Viareggio is een leuke bestemming voor jong en oud want op de boulevard vind je een heleboel leuke winkeltjes en op de camping staat onze Cirkelcrew de hele week klaar met een gevarieerd activiteitenprogramma, bomvol sporttoernooitjes en spannende spelletjes. Maar boven alles kan je in Viareggio genieten van pizza’s, lange zomeravonden en prachtige zonsondergangen. 

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Natuurlijk kun je een weekje langer in Viareggio blijven, maar jullie vakantie in Italië is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een week op Camping Lacona Pineta op het eiland Elba. Dit prachtige eiland biedt ongelooflijk veel sportieve mogelijkheden, zoals wraksnorkelen, zeekayakken en suppen. Ideaal om een culturele week te combineren met een actieve week! Heb je interesse in deze combi-reis? Bel ons dan op 033-8080 800.

Score van deze reis


Bekijk hier alle 4 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis