Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Sirmione***

Vanaf € 597,50 Boek deze vakantie

Actief & Cultuur

10-12 Cirkel tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 3-sterren camping aan het Gardameer
  • Gemoedelijke camping direct bij het gezellige Sirmione
  • Leuke excursies en pretparken in de regio
  • Eigen Cirkel veld
  • Schaduwrijke plekken op Cirkel veld
  • Flexibel: zaterdag- en dinsdagaankomst
  • Combinatiereis met Neuvic
  • Zoover beoordeling 7,6
Foto's
Locatie

Vakantievieren aan het Italiaanse Gardameer

La vita é Bella. Italië! Het land van lekker eten, zon en vriendelijke mensen. Ga met ons mee naar het Gardameer en drink samen met de andere alleenstaande ouders een Limoncello op het terras, terwijl je zoontje met zijn nieuwe vriendjes een duik neemt in het zwembad. Het Gardameer is prachtig en op camping Sirmione vind je alles wat jouw gezin nodig heeft!

Relaxte vakantie in Sirmione

Lago di Garda is een begrip in Italië. Dit prachtige meer is omringd met palmbomen en ligt vlakbij Verona en Milaan. Voor een relaxte vakantie ben op je camping Sirmione op het juiste adres. Ons Sun & Fun team staat hier de hele vakantie klaar met een gevarieerd programma aan activiteiten en excursies. Vanaf de camping lopen jullie zo het water in voor een verfrissende duik en de camping ligt middenin het centrum van Sirmione. Hier vind je gezellige restaurantjes, leuke winkeltjes en ontelbaar veel lekkere ijssalons. Ga mee op éénoudervakantie in Sirmione en ervaar het authentieke, Italiaanse leven!

Langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Op deze vakantiebestemming in Italië is het heerlijk vertoeven. Heb je zin in een afwisselende vakantie en reis je met eigen vervoer? Combineer dan je vakantie op camping Sirmione met een weekje op een bosrijke kasteelcamping in Neuvic, vlakbij de Gorges de Dordogne in Frankrijk. Deze bestemming heeft ook een dinsdagaankomst, ideaal als je de drukte op de weg wilt vermijden. Geïnteresseerd in deze combi-reis? Bel ons dan op 033-8080 800 en wij helpen je verder.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis