Eénoudervakantie Sirmione***

Actief & Cultuur

14-20 Cirkel tenten

Bestemd voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 3-sterren camping aan het Gardameer
  • Gemoedelijke camping direct bij het gezellige stadje Sirmione
  • Leuke excursies en pretparken in de regio
  • Schaduwrijke plekken op Cirkel veld
  • Flexibel: zaterdag- en dinsdagaankomst
  • Kies voor 11 of 12 dagen op deze heerlijke bestemming
  • Combinatiereis met Viareggio en Elba
  • Zoover beoordeling 7,9
Foto's
Locatie

Vakantievieren aan het Italiaanse Gardameer

La vita é Bella. Italië! Het land van lekker eten, zon en vriendelijke mensen. Ga met ons mee naar het Gardameer en drink samen met de andere alleenstaande ouders een Limoncello op het terras, terwijl je zoontje met zijn nieuwe vriendjes een duik neemt in het zwembad. Het Gardameer is prachtig en op camping Sirmione vind je alles wat jouw gezin nodig heeft. Vier deze heerlijke vakantie van elf of twaalf dagen met andere éénoudergezinnen!

Verblijf 11 of 12 dagen in Sirmione

We vinden het belangrijk dat jullie vakantie zo relaxed mogelijk is. Wil je niet na een week al je spullen inpakken, maar vind je twee weken op dezelfde bestemming te lang? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Bij Sirmione kan je kiezen voor een verblijf van elf of twaalf dagen. Het verblijf is dan van dinsdag t/m zaterdag (elf dagen) of zaterdag t/m dinsdag (twaalf dagen).

Relaxte vakantie in Sirmione

Lago di Garda is een begrip in Italië. Dit prachtige meer is omringd met palmbomen en ligt vlakbij Verona en Milaan. Voor een relaxte vakantie ben op je camping Sirmione op het juiste adres. Onze crew staat hier de hele week klaar met een gevarieerd programma aan activiteiten en excursies. Vanaf de camping lopen jullie zo het water in voor een verfrissende duik en de camping ligt middenin het centrum van Sirmione. Hier vind je gezellige restaurantjes, leuke winkeltjes en ontelbaar veel lekkere ijssalons. Ga mee op éénoudervakantie in Sirmione en ervaar het authentieke, Italiaanse leven!

Nog langer dan 12 dagen op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Deze vakantie in Italië is goed te combineren met een weekje cultuur snuiven in Viareggio (alleen als je op zaterdag vertrekt uit Sirmione) of een actieve vakantie op Elba (wanneer je op dinsdag of zaterdag vertrekt uit Sirmione). Mits je met eigen vervoer reist. Lijkt dit je wat? Bel even naar 033-8080 800, dan helpen wij je verder.