Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Sirmione***

Vanaf € 773,00 Boek deze vakantie

Actief & Cultuur

14-20 Cirkel tenten

Bestemd voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 3-sterren camping aan het Gardameer
  • Gemoedelijke camping direct bij het gezellige stadje Sirmione
  • Leuke excursies en pretparken in de regio
  • Schaduwrijke plekken op Cirkel veld
  • Flexibel: zaterdag- en dinsdagaankomst
  • Kies voor 11 of 12 dagen op deze heerlijke bestemming
  • Combinatiereis met Viareggio en Elba
  • Zoover beoordeling 7,9
Foto's
Locatie

Vakantievieren aan het Italiaanse Gardameer

La vita é Bella. Italië! Het land van lekker eten, zon en vriendelijke mensen. Ga met ons mee naar het Gardameer en drink samen met de andere alleenstaande ouders een Limoncello op het terras, terwijl je zoontje met zijn nieuwe vriendjes een duik neemt in het zwembad. Het Gardameer is prachtig en op camping Sirmione vind je alles wat jouw gezin nodig heeft. Vier deze heerlijke vakantie van elf of twaalf dagen met andere éénoudergezinnen!

Verblijf 11 of 12 dagen in Sirmione

We vinden het belangrijk dat jullie vakantie zo relaxed mogelijk is. Wil je niet na een week al je spullen inpakken, maar vind je twee weken op dezelfde bestemming te lang? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Bij Sirmione kan je kiezen voor een verblijf van elf of twaalf dagen. Het verblijf is dan van dinsdag t/m zaterdag (elf dagen) of zaterdag t/m dinsdag (twaalf dagen).

Relaxte vakantie in Sirmione

Lago di Garda is een begrip in Italië. Dit prachtige meer is omringd met palmbomen en ligt vlakbij Verona en Milaan. Voor een relaxte vakantie ben op je camping Sirmione op het juiste adres. Onze crew staat hier de hele week klaar met een gevarieerd programma aan activiteiten en excursies. Vanaf de camping lopen jullie zo het water in voor een verfrissende duik en de camping ligt middenin het centrum van Sirmione. Hier vind je gezellige restaurantjes, leuke winkeltjes en ontelbaar veel lekkere ijssalons. Ga mee op éénoudervakantie in Sirmione en ervaar het authentieke, Italiaanse leven!

Nog langer dan 12 dagen op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Deze vakantie in Italië is goed te combineren met een weekje cultuur snuiven in Viareggio (alleen als je op zaterdag vertrekt uit Sirmione) of een actieve vakantie op Elba (wanneer je op dinsdag of zaterdag vertrekt uit Sirmione). Mits je met eigen vervoer reist. Lijkt dit je wat? Bel even naar 033-8080 800, dan helpen wij je verder.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis