Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Lacona Pineta*** ...

Vanaf € 669,50 Boek deze vakantie

Actief, Strand & Cultuur

10-15 Cirkel tenten

Ideaal voor alle leeftijden, extra leuk voor pubers

Highlights van deze reis

  • 3-sterren camping
  • Voor een actieve en relaxte vakantie
  • Direct aan het brede strand
  • Eigen Cirkel veld
  • Vlakbij restaurants, bars en winkels
  • Prachtig zwembad
  • Veel actieve (water)sporten
  • Schaduwrijke plekken op Cirkel veld
  • Zoover beoordeling 7,3

Score van deze reis

Bekijk hier alle 5 review(s)
Foto's
Locatie

Strand én actie op Elba

Het authentieke, Italiaanse leven vind je op het prachtige Elba. Dit paradijselijke eiland ligt op ongeveer een uurtje varen van de Italiaanse kust. Wanneer je op de boot stapt, voel je gelijk de wind door je haren en de zon op je gezicht. Je ziet het witte zandstrand dichterbij komen en voelt de stress uit Nederland van je afglijden. Welkom op Elba.

La dolce vita op Elba

Strand én actie! Dat vind je op Elba. Vanuit je tent loop je zo de zee in. De camping beschikt over heerlijke schaduwrijke plekken en een prachtig zwembad. Naast de camping vind je een gezellig straatje met barretjes. Hier kan je de typische Italiaanse cappuccino proeven of een lekker glaasje Limoncello drinken.

Heb je zin om iets sportiefs te doen? Ook dan zit je hier goed. Onze Sun & Funners hebben namelijk een gevarieerd programma voor jullie! Overdag lekker actief en ’s avonds genieten van een barbecue met de andere eenoudergezinnen op de camping. Kijkend naar de prachtige zonsondergang dromen jullie alvast over alles wat jullie morgen gaan doen. Wraksnorkelen, zeekayakken of suppen? Het is allemaal mogelijk op Elba. Fijn he? Tijd voor jezelf en tijd voor elkaar.

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Is een week vakantie voor jullie te kort? Wanneer je met eigen vervoer reist is jullie vakantie op Elba ook goed te combineren met bijvoorbeeld een weekje in Sirmione aan het Gardameer. Geïnteresseerd in deze combi-reis? Bel ons dan op 033-8080 800 en wij helpen je verder.

Score van deze reis


Bekijk hier alle 5 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis