Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

 • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Lacona Pineta*** ...

Vanaf € 918,00 Boek deze vakantie

Actief, Strand & Cultuur

8-14 Cirkel tenten

Bestemd voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

 • 3-sterren camping
 • Voor een actieve en relaxte vakantie
 • Direct aan het brede strand
 • Vlakbij restaurants, bars en winkels
 • Prachtig zwembad
 • Veel actieve (water)sporten
 • Schaduwrijke plekken op Cirkel veld
 • Flexibel: zaterdag- of dinsdagaankomst
 • Combinatiereis met Sirmione en Viareggio
 • Kies voor 11 of 12 dagen op deze heerlijke bestemming
 • Zoover beoordeling 7,5
Foto's
Locatie

Strand én actie op Elba

Het authentieke, Italiaanse leven vind je op het prachtige Elba. Dit paradijselijke eiland ligt op ongeveer een uurtje varen van de Toscaanse kust. Wanneer je op de boot stapt, voel je gelijk de wind door je haren en de zon op je gezicht. Je ziet het witte zandstrand dichterbij komen en voelt de stress uit Nederland van je afglijden. Welkom op camping Lacona Pineta.

Verblijf 11 of 12 dagen op Elba

We vinden het belangrijk dat jullie vakantie zo relaxed mogelijk is. Wil je niet na een week al je spullen inpakken, maar vind je twee weken op dezelfde bestemming te lang? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Op Elba kan je kiezen voor een verblijf van elf of twaalf dagen. Het verblijf is dan van dinsdag t/m zaterdag (elf dagen) of zaterdag t/m dinsdag (twaalf dagen).

La dolce vita

Strand én actie! Dat vind je op Elba. Vanuit je tent loop je zo de zee in. De camping beschikt over heerlijke schaduwrijke plekken en een prachtig zwembad. Naast de camping vind je een gezellig straatje met barretjes. Hier kan je de typische Italiaanse cappuccino proeven of een lekker glaasje Limoncello drinken.

Heb je zin om iets sportiefs te doen? Ook dan zit je hier goed. Onze Cirkel crew heeft namelijk een gevarieerd programma voor jullie! Overdag lekker actief en ’s avonds genieten van een barbecue met de andere eenoudergezinnen op de camping. Kijkend naar de prachtige zonsondergang dromen jullie alvast over alles wat jullie morgen gaan doen. Wraksnorkelen, zeekayakken of suppen? Het is allemaal mogelijk op Elba. Fijn he? Tijd voor jezelf en tijd voor elkaar. 

Langer dan 12 dagen op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Jullie vakantie op Camping Lacona Pineta is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een weekje op onze campings in Sirmione, Italië of Viareggio, Italië (alleen als je op zaterdag uit Elba vertrekt). Lijkt deze combi-reis je wat? Bel ons dan op 033-8080 800.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis