Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Sport Hotel Pampeago ...

Vanaf € 566,50 Boek deze vakantie

Highlights van deze reis

  • Prachtig skigebied in de Dolomieten
  • Sporthotel direct aan de piste
  • Ontbijt en diner inbegrepen
  • Zwembad & wellness
  • Het gemak van ons Snow & Fun team
Foto's
Locatie

Lekker wintersporten in Italië

Het Sport Hotel in Pampeago is gelegen in de Dolomieten in Italië. Een comfortabel middenklasse hotel direct aan de piste van Val di Fiemme. Waar je na een sportieve dag in de sneeuw een duik neemt in het zwembad of heerlijk ontspant in de sauna terwijl ons Snow & Fun team een leuk spel of filmavond organiseert voor de kinderen.

Veel zonuren én prachtige pistes

De Italiaanse wintersport staat bekend om het lekkere eten en de vele uren zon. Tel daar de prachtige pistes en de gezelligheid van de andere éénoudergezinnen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde wintersportvakantie.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis