Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Hotel Europa*** ...

Vanaf € 626,50 Boek deze vakantie

Highlights van deze reis

  • 1200 km aan sneeuwzeker skigebied
  • De beroemde Sella Ronda ski tour
  • Gratis shuttlebus of skibus naar pistes
  • Hotel met sauna, hammam en fitness
  • Heerlijke Italiaanse gerechten
Foto's
Locatie

Wintersport in Italië, Val di Fassa

Het beroemde Val di Fassa skigebied in Italië is een prachtig wintersportgebied. Het gebied is 128 km lang en maakt deel uit van het Dolomiti Superski gebied, met in totaal 1200 km aan uitdagende afdalingen en goed onderhouden pistes. Het grootste skigebied ter wereld staat daarnaast bekend om de vele zonuren en natuurlijk het lekkere Italiaanse eten! De 69 skiliften zorgen voor een snelle toegankelijkheid van het gebied, zodat jullie de hele omgeving gemakkelijk kunnen verkennen. Zijn jullie gek op snowboarden? In dit gebied zijn er meerdere funparks met kickers en jumps! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldige vakantie in de sneeuw.

De Italiaanse Dolomieten

In de Italiaanse Dolomieten vind je het ski-resort Dolomiti Superski, met negen verschillende skigebieden die aan elkaar gelinkt zijn door een skibusservice. Alle gebieden zijn perfect met elkaar verbonden. Tijdens het skiën en snowboarden ontdekken jullie dus gemakkelijk nieuwe pistes en is er voor elk niveau wat wils!

Zin om een lange tocht te maken? Een nieuwe gondelverbinding in Alba verbindt het skigebied Buffaure met de welbekende Sella Ronda ski tour. Dit is een 40 km lange tocht door verschillende skigebieden in de Dolomieten voor wintersporters met een gemiddeld niveau. 

Proef de Italiaanse keuken 

De lunchpauze op de piste geeft jullie de ruimte om te genieten van het indrukwekkende berglandlandschap en van de heerlijke Italiaanse gerechten uit de keuken. De Italianen zorgen er hier voor dat jullie lunch het hoogtepunt van de dag is. Ideaal voor je kids, want welk kind houdt er nu niet van pasta, pizza of lasagne? Na een actieve dag smaken deze gerechten nóg beter! 

Snow & Fun

In het Snow & Fun programma zitten leuke activiteiten voor jou en je kids. De Cirkel reisleider begeleidt je kinderen naar hun ski-lessen en organiseert spelletjes voor in de avond. Zo kan je genieten van de tijd samen met je gezin én van de tijd met andere ouders. Uiteraard kan je ook in overleg met de reisleiding een avond met andere ouders après-skiën. 

Wintersport Pozza di Fassa

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis