Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Les Vagues**** ...

Vanaf € 549,50 Boek deze vakantie

Actief & Strand

8 Cirkel tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 4-sterren camping
  • Direct aan het lange, brede zandstrand
  • Voor kinderen van alle leeftijden
  • Eigen Cirkel Veld
  • Subtropisch zwemparadijs
  • 6 waterglijbanen, golfslagbad en kinderbad
  • Dichtbij eeuwenoude steden
  • Zoover beoordeling 7,6
Foto's
Locatie

Bourgondische strandvakantie in Zuid-Frankrijk

Bonjour ét Bienvenu á Valras-Plage! Een vakantie op camping Les Vagues is zoals een vakantie in Zuid-Frankrijk hoort te zijn. Bourgondisch, cultureel en lekker dichtbij de zee. Vanaf onze camping sta je namelijk al binnen vijf minuten op het strand! Dus zet je zonnebril op, neem een stokbrood in de hand en geniet van jullie welverdiende vakantie in subtropisch Zuid-Frankrijk.

Heerlijke camping in Zuid-Frankrijk

Camping Les Vagues ligt in de provincie Languedoc in Zuid-Frankrijk. Deze streek staat bekend om haar lekkere wijnen en prachtige brede zandstranden. De eeuwenoude steden in de omgeving zijn stuk voor stuk een bezoekje waard en in de omgeving kan je prachtige wandelingen maken. Camping Les Vagues is luxe en beschikt over een groot subtropisch zwemparadijs met apart kinderbad en zes waterglijbanen.

Op en top genieten

Ons Sun & Fun team staat hier de hele week voor jullie klaar met een gevarieerd activiteitenprogramma, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de hele vakantie op het strand te liggen. Als je maar niet vergeet om samen met je kinderen zo’n heerlijke Franse crêpe met suiker of Nutella te eten!

Langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Op deze vakantiebestemming in Frankrijk houden jullie het natuurlijk makkelijk een weekje langer uit. Ben je met eigen vervoer? Dan raden we je aan om een extra week op een camping bij de Gorges de Dordogne of Luxemburg te verblijven! Reis je met de Royal Class Touringcar naar je bestemming? Combineer dan je vakantie op camping Les Vagues met een weekje Spanje. Geïnteresseerd in deze combi-reizen? Bel ons dan op 033-8080 800 en wij helpen je verder.

 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis