Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Les Vagues**** ...

Vanaf € 549,00 Boek deze vakantie

Actief & Strand

Tot 8 Cirkel tenten

Bestemd voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • Direct aan het lange, brede zandstrand
  • Subtropisch zwemparadijs met kinderbad, 6 waterglijbanen en golfslagbad
  • Dichtbij eeuwenoude steden
  • Gezellig restaurant
Foto's
Locatie

Bourgondische strandvakantie in Zuid-Frankrijk

Bonjour ét Bienvenu á Valras-Plage! Een vakantie op camping Les Vagues is zoals een vakantie in Zuid-Frankrijk hoort te zijn. Bourgondisch, cultureel en lekker dichtbij de zee. Vanaf onze camping sta je namelijk al binnen vijf minuten op het strand! Dus zet je zonnebril op, neem een stokbrood in de hand en geniet van jullie welverdiende vakantie in subtropisch Zuid-Frankrijk.

Op en top genieten

Camping Les Vagues ligt in de provincie Lanquedoc in Zuid-Frankrijk. Deze streek staat bekend om haar lekkere wijnen en prachtige brede zandstranden. De eeuwenoude steden in de omgeving zijn stuk voor stuk een bezoekje waard en in de omgeving kan je prachtige wandelingen maken. Camping Les Vagues is luxe en beschikt over een groot subtropisch zwemparadijs met apart kinderbad en 6 waterglijbanen.

Onze reisbegeleiding staat hier de hele week voor jullie klaar met een gevarieerd activiteitenprogramma, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de hele week op het strand te liggen. Als je maar niet vergeet om samen met je kinderen zo’n heerlijke Franse crêpe met suiker of Nutella te eten! 

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Op deze vakantiebestemming in Frankrijk houden jullie het natuurlijk makkelijk een weekje langer uit. Maar lijkt je een week vakantie in Spanje je ook wel wat? Combineer dan je vakantie op camping Les Vagues met een weekje op camping Valldaro in Playa d'Aro. Hier geniet je van een heerlijke strandvakantie aan de Costa Brava. Geïnteresseerd in deze combi-reis? Bel ons dan op 033-8080 800.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis