Maak een account aan om je te pre-registreren voor deze reis

Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis. Zodra er in de toekomst vertrekdata komen met garantievertrek, krijg je hiervan als eerste bericht!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantie!

Je bent al ingelogd in de Vakantielounge. Pre-registreer je nu gratis en vrijblijvend voor deze reis.

Wij houden je dan op de hoogte zodra een reis garantievertrek krijgt.

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Le Canigou***

Vanaf € 549,00 Boek deze vakantie

Actief

Tot 8 Cirkel tenten

Bestemd voor 12+ jaar

Highlights van deze reis

  • Kleinschalige 3-sterren camping
  • Zoover beoordeling 8,0
  • Voor kinderen van 12+ jaar
  • Fris natuurlijk zwemwater met zonneweide
  • Aan de voet van de Franse Pyreneeën
  • Ruim aanbod (outdoor) activiteiten voor jong en oud
Foto's
Locatie

Stoer! Een vakantie vol actie in Frankrijk

Als je van actie houdt dan ga je met ons mee naar camping Le Canigou in Zuid-Frankrijk. Wat een stoere plek is dat! Comfortabel kamperen met je kinderen aan de voet van een van de hoogste bergen in de Franse Pyreneeën. Pak jullie sportkleding maar in, hier vind je alles voor een actieve outdoor vakantie. Wat dacht je van canyoning, raften of mountainbiken? Het kan  allemaal. En daarna een frisse duik in het meertje op de camping. Of rij naar het populaire Argelès-sur-Mer voor een dagje aan de Middellandse Zee. ’s Avonds geniet je van het goede eten, de live muziek en de Hollandse gezelligheid op het terras. Dit is de plek waar jij met je puber(s) een topvakantie beleeft!

De Cirkel tent biedt alle comfort. Onze reisleiding de rest.

Zoals je van ons gewend bent hebben we ook op deze camping ons eigen Cirkel veld. Samen met de andere eenoudergezinnen verblijven jullie daar in ruime bungalowtenten. De centrale ontmoetingstent, waar je zoon of dochter leeftijdsgenoten opzoekt en jij de gezelligheid van de andere ouders, staat al voor jullie klaar! Net als de reisleiding, vanaf het moment dat jullie aankomen.

Ons eigen enthousiaste Sun & Fun team neemt je kinderen op sleeptouw. Hun speciale 12+ activiteitenprogramma krijgt ze zeker in actie. Dat geeft jou alle vrijheid om ook eens iets op eigen houtje te ondernemen.

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Op deze vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk houden jullie het natuurlijk makkelijk een weekje langer uit. Maar wat ook een goed idee is: een week op camping Le Canigou combineren met bijvoorbeeld een weekje op camping Estartit of camping Valldaro in Spanje. Een mooie afwisseling van strand, bergen en actie. Of boek een week Luxemburg op de heen- of terugreis. Een ideale tussenstop!

 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook kun zien wie er nog meer interesse hebben!

toon interesse in deze reis