Eénoudervakantie Le Canigou***

Vanaf € 779,00 Boek deze vakantie

Actief

Tot 8 Cirkel tenten

Bestemd voor 12+ jaar

Highlights van deze reis

  • Kleinschalige 3-sterren camping
  • Zoover beoordeling 8,0
  • Voor kinderen van 12+ jaar
  • Fris natuurlijk zwemwater met zonneweide
  • Aan de voet van de Franse Pyreneeën
  • Ruim aanbod (outdoor) activiteiten voor jong en oud
Foto's
Locatie

Stoer! Een vakantie vol actie in Frankrijk

Als je van actie houdt dan ga je met ons mee naar camping Le Canigou in Zuid-Frankrijk. Wat een stoere plek is dat! Comfortabel kamperen met je kinderen aan de voet van een van de hoogste bergen in de Franse Pyreneeën. Pak jullie sportkleding maar in, hier vind je alles voor een actieve outdoor vakantie. Wat dacht je van canyoning, raften of mountainbiken? Het kan  allemaal. En daarna een frisse duik in het meertje op de camping. Of rij naar het populaire Argelès-sur-Mer voor een dagje aan de Middellandse Zee. ’s Avonds geniet je van het goede eten, de live muziek en de Hollandse gezelligheid op het terras. Dit is de plek waar jij met je puber(s) een topvakantie beleeft!

De Cirkel tent biedt alle comfort. Onze reisleiding de rest.

Zoals je van ons gewend bent hebben we ook op deze camping ons eigen Cirkel veld. Samen met de andere eenoudergezinnen verblijven jullie daar in ruime bungalowtenten. De centrale ontmoetingstent, waar je zoon of dochter leeftijdsgenoten opzoekt en jij de gezelligheid van de andere ouders, staat al voor jullie klaar! Net als de reisleiding, vanaf het moment dat jullie aankomen.

Ons eigen enthousiaste Sun & Fun team neemt je kinderen op sleeptouw. Hun speciale 12+ activiteitenprogramma krijgt ze zeker in actie. Dat geeft jou alle vrijheid om ook eens iets op eigen houtje te ondernemen.

Boek deze bestemming tijdens het Vakantiegeld festival

Goed nieuws: deze bestemming kan je boeken in een Comfortpakket tijdens het Vakantiegeld festival! Dat scheelt je een hoop denkwerk, want alles is namelijk al voor jullie geregeld. En voor een fijne prijs! Boek nu een voordelig XL Actief Strand Comfortpakket in Espira de Conflent en Playa d’Aro op 7 juli of 18 augustus. Zo krijg je meer vakantie voor je geld. Meer info over het Vakantiegeld festival vind je hier.

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Op deze vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk houden jullie het natuurlijk makkelijk een weekje langer uit. Maar wat ook een goed idee is: een week op camping Le Canigou combineren met bijvoorbeeld een weekje Valras Plage of camping Valldaro in Spanje. Een mooie afwisseling van strand, bergen en actie. Of als je met eigen vervoer gaat: boek een week Luxemburg op de heen- of terugreis. Een ideale tussenstop!