Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

 • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Soulac Plage**** ...

Vanaf € 526,50 Boek deze vakantie

Actief & Strand

16 Cirkel tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

 • 4-sterren camping
 • Voor kinderen van alle leeftijden
 • Perfecte mix van actief en strand
 • Eigen Cirkel veld
 • Direct aan het brede strand
 • Buitenzwembad met meerdere glijbanen en een binnenzwembad
 • Banaanvaren, bodyboarden en golfsurfen
 • Flexibel: zaterdag- en dinsdagaankomst
 • Slaap in avontuurlijke Safaritent
 • Zoover beoordeling 7,3

Score van deze reis

Bekijk hier alle 7 review(s)
Foto's
Locatie

Duinen en golfsurfen op camping Soulac Plage

Geniet samen met andere éénoudergezinnen van zon, zee en strand in Soulac sur Mer! Onze prachtige viersterren camping ligt bovenop de Franse duinen en kijkt uit op de Atlantische oceaan. Wanneer je in je tent ligt, hoor je het geluid van de zee op de achtergrond. Vanaf ons Cirkel veld sta je namelijk binnen een paar minuten met je voeten op het brede zandstrand! Beter kan niet toch? 

Ideale mix tussen strand en actief

Camping Soulac Plage staat bekend om haar relaxte sfeer en gunstige ligging. De camping heeft een groot aquapark met zwembaden, glijbanen en jacuzzi's, plezier voor jong en oud gegarandeerd! Daarnaast kunnen jullie kiezen uit verschillende watersporten op het strand. Soulac sur Mer is een beroemde surfspot in Frankrijk, dus je kunt surflessen nemen of op eigen houtje de golven in duiken! Wil je liever lekker luieren op het strand, slenteren langs de boulevard en genieten van mooie zonsondergangen? Dat kan ook. Fijn he? Tijd voor jezelf en tijd voor elkaar.

De Cirkel tent staat al voor je klaar. Onze reisleiding ook.

Natuurlijk hebben we ons eigen Cirkel veld op de camping, inclusief de centrale ontmoetingstent waar ouders elkaar opzoeken en de kinderen vriendschappen sluiten. De reisleiding staat vanaf het moment dat jullie aankomen voor je klaar.

Op de camping en het strand vervelen kinderen zich al geen moment, maar met ons eigen enthousiaste Sun & Fun team beleven de kids een toptijd. Ondertussen kies jij lekker voor een moment voor jezelf, heerlijk toch?

Score van deze reis


Bekijk hier alle 7 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis