Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Kasteelcamping ...

Vanaf € 526,50 Boek deze vakantie

Cultuur, Natuur & Actief

8-14 Cirkel tenten, 3-5 chalets

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 4-sterren kasteelcamping
  • Voor kinderen van alle leeftijden
  • Rustige ligging midden in het bos
  • Eigen Cirkel veld
  • Prachtig zwembad
  • Schaduw- en zonrijke plekken
  • Breed aanbod aan activiteiten
  • Flexibel: zaterdag- en dinsdagaankomst
  • Zoover beoordeling 8,3
Foto's
Locatie

Een ontspannen vakantie op een unieke locatie

Wil je niet te ver rijden voor je éénoudervakantie maar toch het gevoel hebben dat je even helemaal weg bent? Ga dan met ons mee naar deze bijzondere locatie in Frankrijk, vlakbij de grens met de Dordogne. Je slaapt op een eeuwenoud domein: een heuse kasteelcamping met ruim 44 hectare grond. Op deze prachtige locatie kom je boerderijdieren tegen zoals paarden, pony, ezels, schapen en mini ezeltjes. Echt even weg. Zeker weten dat jij tot rust komt!

Bijzondere ervaring op Kasteelcamping Le Mialaret

Onze eigen Sun & Funners zorgen ervoor dat jij ook vakantie hebt. Zij nemen jouw kind(eren) mee waardoor jij alle tijd hebt voor jezelf en kunt genieten van een heerlijke Franse wijn, samen met andere ouders. Zeker weten dat je aan het eind van de vakantie een bijzondere ervaring rijker bent. Dat kan niet anders na een verblijf op Kasteelcamping Le Mialaret.

De Cirkel tent staat al voor je klaar. Onze reisleiding ook. 

Natuurlijk hebben we ons eigen Cirkel veld op de camping, inclusief de centrale ontmoetingstent waar ouders elkaar opzoeken en de kinderen vriendschappen sluiten. De reisleiding staat vanaf het moment dat jullie aankomen voor je klaar.

Op de camping vervelen ze zich al geen moment, maar met ons eigen enthousiaste Sun & Fun team beleven de kids een toptijd. Ondertussen kies jij lekker voor een moment voor jezelf, heerlijk toch?

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen! 

Jullie éénoudervakantie in Neuvic is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een weekje strand in Valras Plage. Of boek een week Luxemburg op de heen- of terugreis. Ideaal!

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis