Eénoudervakantie Saalbach

Vol

Actieve outdoorvakantie

Ingericht appartement

Activiteiten voor het hele gezin

Highlights van deze reis

  • Mix van actie en ontspanning
  • Kleinschalig appartementencomplex
  • Ideaal voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd
  • Frisse berglucht, natuur en prachtig uitzicht
  • Gezins-hike, mountainbiken, tree top trail & meer
  • Gezellige barbecue avond
Foto's
Locatie

Actief vakantie vieren in de Oostenrijkse bergen

Ga met ons mee naar de Oostenrijkse Alpen voor een heerlijke onbezorgde vakantie. Zodra de sneeuw gesmolten is komt er een adembenemend berglandschap tevoorschijn. We gaan avonturen beleven, buiten zijn, de natuur ontdekken en alleen maar leuke dingen doen. Of juist uitrusten. Dat kan natuurlijk ook! We verblijven in een kleinschalig, typisch Oostenrijks appartementencomplex midden in Saalbach. Het complex ligt halverwege de berg waardoor je hier een prachtig uitzicht hebt en helemaal tot rust komt. Als dit geen fijne vakantie wordt..

Perfecte mix van outdooractie en ontspanning

Zoek samen met andere gelijkgestemde gezinnen het avontuur op in de omgeving van Saalbach. Van een spectaculaire canyoningtocht tot een uitdagend parcours tussen de boomtoppen. Vergeet zeker niet je wandelschoenen mee te nemen, want het is hier een waar wandelparadijs! Ga zelf op pad en geniet van de prachtige uitzichten wanneer de reisleiding de kids op sleeptouw neemt. Er lekker op uitrekken samen met je kind(eren) kan natuurlijk ook. Dit is een vakantie waarbij iedereen maximaal geniet!

De accommodatie staat voor je klaar. De Cirkel crew ook.

De crew zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie compleet ingerichte appartement! 

Onvergetelijke avonturen en nieuwe vriendschappen

Je bent verzekerd van een goed georganiseerde gezinsvakantie waarbij niemand zich hoeft te vervelen. We bieden een actief, kindvriendelijk programma aan met veel ruimte om de vakantie naar eigen wens in te vullen. Zo kun je ervoor kiezen om het programma te volgen in het gezelschap van andere gezinnen óf om er zelf op uit te trekken. De keuze is aan jou. De activiteiten zijn geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Jongere kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom, voor hen zal en in de meeste gevallen een alternatief programma zijn.