Eénoudervakantie Port Zélande **** ...

Strand & Wellness

Circa 14 tenten

Fun voor kids en tieners

Highlights van deze reis

  • Gemoedelijke camping
  • Ideaal voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden
  • Knus Cirkel veld
  • Kamperen met alle luxe van Center Parcs binnen handbereik
  • Onbeperkt toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
  • Direct aan het Grevelingenmeer en het Noordzee strand op loopafstand
  • Spectaculaire strandactiviteiten zoals powerkiten, blokarten en golfsurfen
Foto's
Locatie

Echt even samen op Center Parcs Port Zélande


Met het strand op loopafstand is camping Port Zélande de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin! Beleef het echte vrije kampeergevoel terwijl je ook alle luxe faciliteiten van Center Parcs binnen handbereik hebt.

Logo CP Lang Groen -wit

’s Ochtends haal je verse broodjes bij de campingwinkel en geniet je van het buitenleven. ’s Middags roetsj je van de spectaculaire Turbo Tunnel of ga je voor de 3e keer van de wildwaterbaan. Na al deze actie ben je misschien wel toe aan wat ontspanning... Wanneer de kids zich vermaken in het Water Playhouse of in de Adventure Factory, kun jij genieten van een onspannen massage in de Spa.   

Top bestemming voor het hele gezin

Of jouw kinderen nog jong, al wat ouder of al echte pubers zijn. Ze juist houden van uren zonnen op het strand, liever actief of zelfs super actief zijn. Op camping Port Zélande is er voor iedereen iets te doen.

Jullie hebben onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en je loopt zo naar het Noordzeestrand. Op dit enorme strand kunnen je kinderen blokarten en kitesurfen. Intussen bestel jij een lekker drankje, legt je handdoekje neer en ziet jouw kinderen in volle vaart, met een smile van oor tot oor, voorbijrazen.  

You Tube Port Zelande

De accommodatie staat al voor je klaar. Onze crew ook!

Het Cirkel team zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie Cirkel tent. Natuurlijk hebben we ook op camping Port Zélande ons eigen Cirkel veld met terras. Alleen bestemd voor onze gasten.Het Cirkel terras is dé plek om bij elkaar te komen en te genieten van muziek, een drankje en de gezelligheid!

De kids zullen zich op camping Port Zélande geen moment vervelen en samen met ons enthousiaste Sun & Fun team beleven ze helemaal een toptijd! Ondertussen kies jij een momentje voor jezelf, heerlijk toch?

Tip: Heb je langer dan een week vakantie? Combineer twee bestemmingen!