Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Port Zélande **** ...

Vanaf € 480,00 Boek deze vakantie

Strand & actief

12 Cirkel tenten

Extra leuk voor tieners

Highlights van deze reis

  • Gezellige, gemoedelijke camping
  • Ideaal voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden
  • Knus Cirkel veld
  • Kamperen met alle luxe van Center Parcs binnen handbereik
  • Onbeperkt toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
  • Direct aan het Grevelingenmeer en het Noordzee strand op loopafstand
  • Spectaculaire strandactiviteiten zoals powerkiten, blokarten en golfsurfen
Foto's
Locatie

Met de voeten in het zand op het Zeeuwse strand

Met het strand op loopafstand is camping Port Zélande de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin! Beleef het echte vrije kampeergevoel terwijl je ook alle luxe faciliteiten van Center Parcs binnen handbereik hebt. ’s Ochtends haal je verse broodjes bij de campingwinkel en geniet je van het buitenleven. ’s Middags roetsj je van de spectaculaire Turbo Tunnel, vermaken je kinderen zich in het Water Playhouse of zijn ze te vinden in de Adventure Factory.

Top bestemming voor jong & oud

Of jouw kinderen nog jong, al wat ouder of al echte pubers zijn. Ze juist houden van uren zonnen op het strand, liever actief of zelfs super actief zijn. Op camping Port Zélande is er van alles te doen.

Jullie hebben onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en je loopt zo naar het Noordzeestrand. Op dit enorme strand kunnen je kinderen blokarten en kitesurfen. Intussen bestel jij een lekker drankje, legt je handdoekje neer en ziet jouw kinderen in volle vaart, met een smile van oor tot oor, voorbijrazen.  

De accommodatie staat al voor je klaar. Onze crew ook!

Het Cirkel team zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie bungalowtent. Natuurlijk hebben we ook op Port Zélande ons eigen veld met terras. Alleen bestemd voor onze gasten.Het Cirkel terras is de ideale plek om bij elkaar te komen en te genieten van de muziek, een drankje en de gezelligheid!

Op de camping en het strand vervelen kinderen zich al geen moment. Samen met ons enthousiaste Sun & Fun team beleven ze helemaal een toptijd! 

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Jullie vakantie op camping Port Zélande is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een weekje op onze camping in Polleur, België. Een mooie mix van strand, actie en outdoor!  

 

 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis