Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie de Schotsman**** ...

Vanaf € 555,00 Boek deze vakantie

strand

Circa 24 tenten

Sun & Fun voor kids & tieners

Highlights van deze reis

  • 4-sterrencamping
  • Levendige gezinscamping voor alle leeftijden
  • Groot Cirkel veld
  • Watersportparadijs direct aan het Veerse meer
  • Spetterende activiteiten zoals waterskiën en aquaparc
  • Zeil- en surfschool op de camping
  • Verwarmd buitenzwembad met glijbanen
  • Gloednieuw hoofdgebouw met binnenspeeltuin en prachtig zwembad
  • Zee en strand in de buurt
Foto's
Locatie

Watersportparadijs aan de Zeeuwse kust

Vakantie in Nederland vier je in Zeeland! De zonnigste provincie van Nederland. Camping de Schotsman is een levendig vakantiepark. Gelegen direct aan het Veerse meer en vlakbij de Noordzee. De camping heeft een gloednieuw multifunctioneel complex aangelegd met een moderne receptie en prachtig binnen zwembad, waar je in de zomer zo het buitenbad met leuke glijbanen inloopt.

Geniet van zon, water & wind

De omgeving biedt alles voor een actieve strandvakantie. Je kunt genieten van het strand en de vele watersporten die hier mogelijk zijn. Wat dacht je van kitesurfen, waterskieen of surfen. Of breng je een bezoekje aan de Deltawerken?

Kamperen met eigen tent of caravan, gezellig bij ons op het Cirkel veld

Het Cirkel team zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar. Natuurlijk hebben wij ook op camping De Schotsman ons geheel eigen Cirkel veld met terras. Alleen bestemd voor onze gasten. Het Cirkel terras is dé plek om bij elkaar te komen en te genieten van muziek, een drankje en gezelligheid!

De kids zullen zich op camping De Schotsman geen moment vervelen en samen met ons enthousiaste Sun & Fun team beleven ze helemaal een topt tijd! Ondertussen kies jij lekker een moment voor jezelf, heerlijk toch?

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis