Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

 • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Beringerzand**** ...

Vanaf € 580,00 Boek deze vakantie

Actief

4 Finse Kota's

Ideaal voor kinderen t/m 12 jaar

Highlights van deze reis

 • Naar keuze ook geschikt voor 2 gezinnen
 • 4.5-sterren recreatiepark
 • Comfortabele Finse Kota’s
 • Sauna exclusief voor Finse Kota gebruikers
 • Het leukst voor kinderen t/m 12 jaar
 • Recreatiepark in bosrijke omgeving
 • Verwarmd binnenbad met kinderbad
 • Ruim en divers aanbod aan activiteiten
 • Grote indoor en buiten speeltuin
 • Smakelijk ontbijt en diner arrangement
Foto's
Locatie

Recreatiepark Beringerzand in Panningen

Kom samen met je gezin herfstvakantie vieren op recreatiepark Beringerzand in Panningen, Limburg. Het park staat volledig in het teken van kinderen en wordt omringd door een prachtig natuurgebied daarnaast zijn er in de omgeving veel leuke dingen te doen. Dit recreatiepark is voor kinderen t/m 12 jaar een echt vakantieparadijs. Er is een indoorspeeltuin, vele sportvelden, een verwarmd binnenzwembad en voor de ouders een sauna om heerlijk te ontspannen.

De Finse Kota staat al voor je klaar. Onze reisleiding ook.

De camping beschikt over 4 nieuwe (lees: april 2020) huisjes in Finse stijl die gezellig in een Cirkel bij elkaar staan. Deze Kota's zijn geschikt voor 6 personen. Ze beschikken over 2 slaapkamers en een slaapvide. Elke slaapkamer is voorzien van een 2 persoons-bed met daarboven een slaapvide met 1 persoons-bed. Ook heeft elke slaapkamer een eigen (kleine) badkamer met douche, wastafel en toilet. Dit maakt de Finse Kota ook geschikt om met 2 gezinnen te delen.

Als je naar buiten loopt vind je te midden van de huisjes een echte Finse sauna waar je even helemaal kunt relaxen. Naast de huisjes vind je onze verwarmde Cirkel ontmoetingstent waarnaast we in de avonden een gezellig kampvuur aansteken, ouders elkaar opzoeken en de kinderen vriendschappen sluiten. De reisleiding staat vanaf het moment dat jullie aankomen voor je klaar.

Op het park vervelen ze zich al geen moment, maar met ons eigen enthousiaste Sun & Fun team beleven de kinderen een toptijd. Ondertussen kies jij een moment voor jezelf, heerlijk toch?

Tip! Gezellig & voordeliger:

Omdat de Finse Kota geschikt is voor 6 personen en 2 badkamers heeft, is deze comfortabele accommodatie uitermate geschikt om met 2 gezinnen te delen. Boek dit daarom niet alleen voor jezelf maar samen met een goede vriend(in) of misschien wel met die gezellige vakantie vriend(en) die je op een eerdere Cirkel vakantie hebt ontmoet. Niet alleen kun je zo de kosten delen, maar ook jouw kinderen hebben al gelijk aansluiting met hun vakantievriendjes.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis