Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Ackersate ***** ...

Vanaf € 630,00 Boek deze vakantie

Natuur 

Circa 14 tenten

Sun & Fun voor kids en tieners

Highlights van deze reis

  • Eigentijds & levendig vakantiepark
  • Binnen- en buitenzwembaden met whirlpool en stroomversnelling
  • Spectaculaire waterglijbanen als de Crazy Cone en Super Glider
  • Outdoor trampoline park
  • Speel- en doestrand de Watervallei
  • Gelegen aan de voet van de Veluwe
  • Ga mee waterskiën, wakeboarden of bezoek Burgers' Zoo
  • Zoover: 8,8 en beste ANWB camping 2020
Foto's
Locatie

Vakantiepark met de Veluwe als achtertuin

Vijfsterren vakantiepark Ackersate is dé plek voor alleenstaande ouders om, samen met je kind(eren), te genieten van een heerlijke vakantie. Met fantastische faciliteiten, zoals het toffe binnenzwembad met spectaculaire superglijbanen en het buitenbad met stroomversnelling zal niemand zich hier hoeven vervelen. De mooie omgeving en de vele faciliteiten van de camping maken vakantiepark Ackersate een ware topper voor een heerlijke vakantie op de Veluwe!

Vervelen is geen optie

Camping Ackersate is een eigentijds en levendig vakantiepark. Voor klim- & klauteraars is het hier één groot feest. Je kunt hier heerlijk buitenspelen in één van de vele speeltuinen, het speelbos of de grote watervallei. Een andere top faciliteit is zonder twijfel het spectaculaire outdoor trampolinepark! Hoe hoog spring jij? 

De camping ligt aan rand van het gezellige dorpje Voorthuizen en aan de voet van de prachtige Veluwe met zijn ongerepte bossen, heidevelden en zandverstuivingen! Op loopafstand ligt ook de zwem- en recreatieplas Zeumeren, met zandstranden en volop mogelijkheden voor activiteiten.

Ackersate You Tube 600 X 400

De accommodatie staat voor je klaar. De Cirkel crew ook!

Het Cirkel team zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie bungalowtent. Natuurlijk hebben we ook op vakantiepark Ackersate ons geheel eigen Cirkel veld met terras. Alleen bestemd voor onze gasten. Het Cirkel terras is dé plek om bij elkaar te komen en te genieten van muziek, een drankje en de gezelligheid!

De kinderen zullen zich op vakantiepark Ackersate geen moment vervelen en samen met ons enthousiaste Sun & Fun team beleven ze helemaal een toptijd! Ondertussen kies jij een momentje voor jezelf, heerlijk toch?

Tip: Heb je langer dan een week vakantie? Combineer twee bestemmingen!

 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis