Eénoudervakantie de Hondsrug**** ...

Natuur

Circa 14 tenten 

Sun & Fun voor kids & jonge tieners

Highlights van deze reis

  • 4-sterrencamping
  • Binnen- en buitenzwembad met glijbaan
  • Gemoedelijke gezinscamping
  • Midden in natuurgebied de Hondsrug
  • Mooie mix van rust en avontuur
  • Veel te doen in de omgeving, veel actieve uitstapjes mogelijk
  • Ga mee naar Joytime, DX Adventurepark of bezoek het Boomkroonpad, Wildlands & Plopsaland
  • Zoover beoordeling: 8,3

Score van deze reis

Bekijk hier alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Tijd voor vakantie op deze oer-gezellige camping

Camping De Hondsrug is dé plek in Drenthe voor een geweldige éénoudervakantie! Genieten van de rust, ruimte en uitstekende faciliteiten op deze kindercamping. De kinderen kunnen er heerlijk hun gang gaan. Er valt zoveel te beleven.

De camping beschikt over een buitenzwembad met familieglijbaan en er is een verwarmd binnenzwembad. Onze kleine waterratten kunnen in een apart peuterbad onbezorgd spetteren en spelen. Verspreid over de camping zijn er verschillende speelplaatsen. Maar de zandspeelplaats is een waar paradijs voor de kinderen. Er zijn verschillende klim- en speeltoestellen, waterpompen en waterstroompjes. Het klopt wat ze zeggen : “Met zand en water zijn ze uren zoet!"

Perfect voor avonturiers en doerakken.

In de nabije omgeving vind je het grootste outdoor-waterpark van Nederland maar ook prachtige zwemplassen. Bekijk een boom eens van de bovenkant en maak wandeling over het Boomkroonpad, ga klimmen in het Klimbos of loop de Knapzakroute en zie maar liefst drie hunebedden! Een heerlijke vakantie waar jij en jouw kinderen nog vaak aan terug zullen denken.

De accommodatie staat voor je klaar. De Cirkel crew ook!

Het Cirkel team zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie Cirkel tent. Natuurlijk hebben we ook op camping De Hondsrug ons eigen Cirkel veld met terras. Alleen bestemd voor onze gasten. Het Cirkel terras is dé plek om bij elkaar te komen en te genieten van muziek, een drankje en de gezelligheid!

De kids zullen zich op camping De Hondsrug geen moment vervelen en samen met ons enthousiaste Sun & Fun team beleven ze helemaal een toptijd! Ondertussen kies jij een momentje voor jezelf, heerlijk toch? 

Tip: Heb je langer dan een week vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Score van deze reis


Bekijk hier alle 1 review(s)