Eénoudervakantie Paklenica****

Vol

Actieve strandvakantie

Ingerichte bungalowtent

Activiteiten voor het hele gezin

Highlights van deze reis

  • Heerlijke mix van relaxen en avontuur
  • Ideaal voor gezinnen met oudere kids
  • 4-sterren camping direct aan zee
  • Compleet ingerichte bungalowtent
  • Dichtbij Zadar Airport
  • Het beste van twee werelden: Bergen en zee
  • Raften en hiken door indrukwekkende natuur
Foto's
Locatie

Ontdek Kroatië op haar mooist

De streek Dalmatië zit boordevol verrassingen! Een betoverende kustlijn met honderden eilandjes, prachtige baaien met mooie strandjes, een achterland met waanzinnige natuurgebieden en mooie historische steden met smalle straatjes. Onze 4-sterrencamping ligt in een pijnboombos, direct aan het kiezelstand en heeft een geweldig zwembad. Eén ding is zeker.. Iedereen zal zich optimaal vermaken!

Ideale bestemming voor een avontuurlijke vakantie

Samen met andere gezinnen ontdek je de prachtige natuur van Kroatië. Combineer relaxen op het strand met avontuur in het prachtige Nationaal Park Paklenica! Ga raften, maak een grottentocht of bewonder metershoge watervallen tijdens een wandeling langs de meren van Plitvice. Speciaal voor de ouders is er een wijnproeverij. De ideale vakantie, waarbij je de gezelligheid van andere gezinnen kunt opzoeken of lekker met je kind(eren) op pad kunt. 

De accommodatie staat voor je klaar. De Cirkel crew ook.

De crew zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie compleet ingerichte tent!

Onvergetelijke avonturen en nieuwe vriendschappen

Je bent verzekerd van een goed georganiseerde gezinsvakantie waarbij niemand zich hoeft te vervelen. We bieden een actief, kindvriendelijk programma aan met veel ruimte om de vakantie naar eigen wens in te vullen. Zo kun je ervoor kiezen om het programma te volgen in het gezelschap van andere gezinnen óf om er zelf op uit te trekken. De keuze is aan jou. De activiteiten zijn geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Jongere kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom, voor hen zal en in de meeste gevallen een alternatief programma zijn.