Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Starigrad

Vanaf € 692,50 Boek deze vakantie

Strand, natuur & actief

13 tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 4-sterrencamping
  • Direct aan de kust
  • Zwembad op de camping
  • Meerdere nationale parken in de buurt
  • Veel mogelijkheden voor excursies en activiteiten
  • Geweldige omgeving
Foto's
Locatie

Kroatië op z’n mooist

Starigrad ligt in Dalmatië. Dalmatië is Kroatië op z’n mooist! Een betoverende kustlijn met honderden eilandjes, prachtige baaien met mooie strandjes, een achterland met waanzinnige natuurgebieden en mooie historische steden met smalle straatjes. Paklenica Nationaal Park, Krka Nationaal Park en de Kornati eilanden liggen in de directe omgeving.

Cirkel heeft een eigen veld voor jullie op Camping Paklenica in dit mooie gebied. Deze 4-sterrencamping ligt in een pijnboombos en direct aan het kiezelstand. Het is een mooie, vlakke, groene camping met zowel schaduw- als zonplekken en een prachtig buitenzwembad met terras.

Onvergetelijke avonturen en nieuwe vriendschappen

We hebben een eigen veld op de camping, inclusief de centrale ontmoetingstent waar ouders elkaar opzoeken en de kinderen vriendschappen sluiten. De reisleiding staat vanaf het moment dat jullie aankomen voor je klaar. Het activiteitenprogramma ligt al klaar voor jullie, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de hele vakantie op het strand te liggen of zelf de omgeving te verkennen.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis