Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eenoudervakantie Le Marze***

Vanaf € 1.152,50 Boek deze vakantie

Cultuur, strand & actief

15 tenten

Ideaal voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 3-sterrencamping
  • Vrijwel direct aan zee
  • Zwembad op de camping
  • Heerlijk Italiaans eten en drinken
  • Boeiende historie
  • Indrukwekkende cultuur
  • Leuke excursie mogelijkheden
Foto's
Locatie

Boeiende historie, woeste natuur & Italiaanse lekkernijen

Salute! Een strandvakantie in Toscane betekent cultuursnuiven met zand tussen je tenen. Via een schaduwrijk pad, loop je vanaf de camping door een pijnbomenbos in een paar minuten naar de zee. Hier kunnen je samen met je kind(eren) genieten van het brede strand, de Italiaanse keuken en natuurlijk een goed glas wijn.

Op en top genieten

Ons Sun & Fun team staat hier de hele week voor jullie klaar met een gevarieerd activiteitenprogramma, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de hele vakantie op het strand te liggen. Als je maar niet vergeet om samen met je kinderen zo’n heerlijke Italiaanse pizza of pasta met als toetje een bolletje Italiaanse schepijs te eten! Alles is voor handen in Toscane: van een gezellige en interessante excursie naar Rome tot een ontspannen badderfestijn in de warmwaterbronnen van Saturnia tot gezellige avonden met de andere éénoudergezinnen.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis