Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Ferme du Latois ...

Vanaf € 607,50 Boek deze vakantie

Cultuur

Circa 12 tenten

Sun & Fun voor kids & jonge tieners

Highlights van deze reis

  • Kamperen met eigen tent of caravan
  • Verwarmd buiten zwembad met glijbanen
  • Gezellige gezinscamping
  • Nederlandssprekend team
  • Sun & Fun programma voor kinderen en tieners
  • Twee vismeren op de camping
  • Strand met prachtige baaien en stranden in de buurt
  • Geniet van de Franse sfeer, mooie dorpjes, kastelen en gezellige badplaatsen
  • Zoover beoordeling: 9
Foto's
Locatie

Vakantieplezier in de zonovergoten Vendée

Geniet van het Franse leven op RCN la Ferme du Latois! Deze gemoedelijke viersterren camping ligt midden in de zonnige Vendée en op ongeveer 15 minuten rijden van de Atlantische kust. Hier kun je genieten van een heerlijke dag aan het strand; bouw zandkastelen, zoek de mooiste schelpen of ga krabbetjes vangen tussen de rotsen. Wist je dat deze regio de meeste zonuren krijgt van heel Frankrijk?

Ideale mix van strand, actie en avontuur

RCN la Ferme du Latois is een fijne en ruime familiecamping, waar de kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan. Op de diverse speeltoestellen kunnen ze naar hartelust springen, klauteren en klimmen. De twee gave glijbanen in het grote zwembad zorgen voor uren waterpret. Op de camping zijn twee visvijvers waar je een hengeltje mag uitgooien. Dus vergeet niet de vishengels in te pakken! 

Er is ontzettend veel te doen in de Vendée. Proef de Franse sfeer in oude dorpjes en slenter door gezellige badplaatsen. Bezoek een kasteel en ga kijken naar een echt riddergevecht! Om de hoek ligt Avonturenpark Le grand Defi, een super plek voor de liefhebbers van survival en nog veel meer.

You Tube La Ferme Du Latois

Kamperen met eigen tent of caravan, gezellig bij ons op het Cirkel veld

Het Cirkel team zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar. Natuurlijk hebben we ook op camping La Ferme du Latois ons eigen Cirkel veld met terras. Alleen bestemd voor onze gasten. Het Cirkel terras is dé ideale plek om bij elkaar te komen en te genieten van de muziek, een drankje en de gezelligheid!

De kids zullen zich op RCN la Ferme du Latois geen moment vervelen en samen met ons enthousiaste Sun & Fun team beleven ze helemaal een top tijd! Ondertussen kies jij lekker een moment voor jezelf, heerlijk toch? 

 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis