Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Les Eygas ***

Vanaf € 612,50 Boek deze vakantie

Natuur & Actief

Circa 8 tenten

Sun & Fun voor tieners

Highlights van deze reis

  • Gezellige outdoor camping in de Franse Alpen
  • Groot aanbod aan uitdagende activiteiten
  • Activiteitenpakketten exclusief voor Cirkel gasten
  • Nederlandse instructeurs en campingmedewerkers
  • Indrukwekkende omgeving, hoge bergen, veel rivieren en spectaculaire natuur
  • Sun & Fun programma voor oudere kinderen en tieners
  • Camping met een 8,7 op Zoover
Foto's
Locatie

Op avontuur in de Franse Alpen

Deze zomer blijven we dichtbij huis. Maar volgend jaar vieren we ‘gewoon’ vakantie in Frankrijk! Dan kunnen we weer onbezorgd genieten, dat is zoals vakantie hoort te zijn. Je kunt nu alvast je plekje reserveren voor 2022.

Zijn je kinderen al wat ouder en houden jullie wel van wat actie? Dan is camping Les Eygas de perfecte bestemming waar je jezelf en je kinderen echt heel blij mee maakt. Een gezellige outdoorcamping aan de zonnige kant van de Franse Alpen. Omringd door hoge bergen en snelstromende rivieren. Deze wachten om ontdekt te worden! Canyoningen, raften, hotdoggen, kanoën, river tuben en hiken. Samen met andere éénoudergezinnen gaan jullie de uitdaging aan! De activiteiten worden georganiseerd vanaf de camping, door hun eigen Nederlandse outdoor organisatie. Op het gebied van wildwater activiteiten is er geen betere! 

Ideale combinatie van actie en ontspanning

Camping Les Eygas heeft veel mogelijkheden voor spannende en avontuurlijke sporten, maar is ook een uitstekende plek om tot rust te komen. Neem een duik in het buitenzwembad of haal een koel drankje aan de bar. Terwijl de kinderen elkaar ontmoeten en een potje tafeltennis spelen, kies jij een moment voor jezelf. Geniet van het uitzicht en droom even weg vanuit je luie stoel. Heerlijk toch?

De accommodatie staat al voor je klaar. De Cirkel crew ook!

Het Cirkel team zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie tent. Natuurlijk hebben we ook op Les Eygas ons eigen veld met ontmoetingsplaats. Bij ons veld staat een knusse blokhut, alleen bestemd voor onze gasten. Dé ideale plek om bij elkaar te komen en te genieten van de muziek, een drankje en de gezelligheid!

De kids zullen zich op camping Les Eygas geen moment vervelen en samen met ons enthousiaste Sun & Fun team beleven ze een toptijd. Ons activiteitenprogramma is hier gericht op oudere kids.

Een week langer op vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Jullie vakantie in Frankrijk is ook goed te combineren met een weekje strand op camping Soulac Plage aan de Atlantische oceaan. En camping Polleur in de Belgische Ardennen ligt op de route. Ideaal! Geïnterresseerd in deze combi-reis? Bel ons dan op 033-8080 800 en wij helpen je verder.

 

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis