Eénoudervakantie La Cote Sauvage ...

Vol

Actieve strandvakantie

Ingerichte lodgetent

Activiteiten voor het hele gezin

Highlights van deze reis

  • Heerlijke strandvakantie
  • Ideaal voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd
  • Camping direct aan zee
  • Compleet ingerichte lodgetent
  • Zandstranden, pijnbomen, wijgaarden en charmante dorpjes
  • Zeekayakken, voetvissen, beach battle & meer
Foto's
Locatie

Vakantie eiland in de Atlantische oceaan

Geniet samen met andere gezinnen van zon, zee en strand op het eiland Île de Ré, aan de franse westkust. Onze camping ligt direct achter de duinen. Wanneer je in je tent ligt, hoor je het geluid van de oceaan op de achtergrond. Je staat namelijk binnen een paar minuten met je voeten op het zandstrand! Beter kan niet toch? 

Ideale mix tussen strand en actief

Het idyllische eiland Ré staat bekend om de stranden en natuur, maar ook haar charmante dorpjes met witte huisjes. En nodigt uit tot allerlei activiteiten: van de vuurtoren beklimmen tot een bezoek aan de leukste markt op het eiland en van zeekajakken tot voetvissen. Ga bodyboarden of duik op eigen houtje de golven in! Wil je liever lekker luieren op het strand en genieten van mooie zonsondergangen? Dat kan ook. Fijn he? Tijd voor jezelf en tijd voor elkaar.

De accommodatie staat voor je klaar. De Cirkel crew ook.

De crew zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie compleet ingerichte lodge tent!

01.x 800Onvergetelijke avonturen en nieuwe vriendschappen

Je bent verzekerd van een goed georganiseerde gezinsvakantie waarbij niemand zich hoeft te vervelen. We bieden een actief, kindvriendelijk programma aan met veel ruimte om de vakantie naar eigen wens in te vullen. Zo kun je ervoor kiezen om het programma te volgen in het gezelschap van andere gezinnen óf om er zelf op uit te trekken. De keuze is aan jou. De activiteiten zijn geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar. Jongere kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom, voor hen zal en in de meeste gevallen een alternatief programma zijn.