Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Ardennen

Vanaf € 657,50 Boek deze vakantie

Actief & natuur

15 tenten

Geschikt voor alle leeftijden

Highlights van deze reis

  • 3-sterren camping
  • Zwembad op de camping
  • Aan de oevers van twee rivieren
  • Veel mogelijkheden voor excursies & activiteiten
  • Midgetgolfbaan op de camping
  • Prachtige natuur
Foto's
Locatie

De Belgische Ardennen

Camping Le Confluent ligt op een unieke locatie in de Ardennen. De rivieren de Ambleve en de Ourthe vloeien namelijk in elkaar over op het uiterste puntje van de camping. We hebben een eigen Cirkel veld op deze camping, inclusief de centrale ontmoetingstent waar ouders elkaar opzoeken en de kinderen vriendschappen sluiten. De reisleiding staat vanaf het moment dat jullie aankomen voor je klaar. Het activiteitenprogramma ligt al klaar voor jullie, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de hele vakantie naast de oever te liggen of zelf de omgeving te verkennen.

Actie, avontuur en ontspanning!

De Belgische Ardennen is het perfect toevluchtsoord voor jullie. In de rijk beboste bergen liggen mooie wandel- en fietspaden en is er onder anderen de mogelijkheid om te klimmen, mountainbiken en kanovaren. Ga samen op avontuur met andere éénoudergezinnen op de mountainbike, peddel een relaxte kanotocht mee of laat je kind(eren) een dag klimmen en klauteren in de omgebouwde steengroeve Carriënta met onder anderen Via-Ferrata routes en een tokkelbaan. Aan het einde van deze avontuurlijke dag, zak je onderuit met een drankje in je hand op het Cirkel terras samen met andere ouders, terwijl de kinderen op bed liggen.

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis