Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

  • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Der Schöne Asten ...

Vanaf € 925,50 Boek deze vakantie

Highlights van deze reis

  • Zeer compleet sporthotel
  • Ontbijt- en dinerbuffet inbegrepen
  • In de buurt van 2 skigebieden
  • Voordelige skipassen, -huur en -lessen
  • Zwembad en wellness
  • Overdekte sport- en speelfaciliteiten
  • Voor beginnende wintersporters
  • Ideaal met (kleine) kinderen
  • Voordelige kinderprijs, vanaf het 2e kind
Foto's
Locatie

Winterse getaway in Winterberg

Trakteer jezelf  op een welverdiende wintervakantie met je kind(eren) en een leuke groep éénoudergezinnen. En dat op slechts 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht! In het Duitse Sauerland ligt namelijk Winterberg, vanuit Nederland het dichtstbijzijnde wintersportgebied. Een perfecte bestemming voor beginnende skiërs en met jonge kinderen. En voor iedereen die lekker wil skiën of snowboarden met andere éénoudergezinnen maar geen zin heeft in de stress van een lange reis.

Fun voor het hele gezin

Het degelijke Duitse sporthotel Der Schöne Asten - Resort Winterberg is 4 of 5 dagen lang onze comfortabele thuisbasis met uitgebreide wellness, zwembad, een overdekte speeltuin en heel veel indoor sportmogelijkheden. Een ideale plek om te skiën en te snowboarden. Het ligt op slechts 150 meter lopen van de skilift van Skicarrousel Atlastenberg waar 17 goed geprepareerde pistes op jullie liggen te wachten. Daar zorgen de vele sneeuwkanonnen wel voor. 

Ga met ons mee voor een heerlijke éénoudervakantie met quality-time voor je gezin en jezelf. Dichtbij huis en toch even helemaal weg. Sneeuw of geen sneeuw, je verveelt je hier geen moment!

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis