Eénoudervakantie Polleur****

Natuur & Actief

Circa 15 tenten

Fun voor kids en tieners

Highlights van deze reis

  • 4-sterren camping
  • Gezellige outdoor camping in de Belgische Ardennen
  • Gelegen direct naast de bossen en een stromend beekje
  • Groot aanbod aan outdoor activiteiten voor ouders en kinderen
  • Verwarmd zwembad met glijbaan van 30 meter
  • Dichtbij leuke dorpen en kastelen
  • Discotheek op de camping
  • Nederlandse campingmedewerkers

Score van deze reis

Bekijk hier alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Actie in de Belgische Ardennen

Voor een actieve éénoudervakantie ben je in de Belgische Ardennen aan het juiste adres. 

Tokkelen, boog- & buksschieten, mountainbiken, hiken, klimmen en abseilen, kanoën en de uitdaging aangaan op een high rope parcours het kan hier allemaal! Op camping Polleur vind je het bos, hoge heuvels, rosten en een stromende rivier als achtertuin. Met al die stoere activiteiten vanaf een comfortabele camping die wij hier aanbieden vervelen jullie je geen moment!  

Lekker dichtbij huis, maar toch ver weg

Polleur is lekker dichtbij Nederland, maar door de het heuvelachtige landschap, de Franse taal, de prachtige kastelen, rotsen en grote bossen ben je voor je gevoel toch heel ver weg. Wij organiseren hier een super uitdagend activiteitenprogramma voor kinderen én ouders! Zo kan je als ouder lekker gaan mountainbiken en in de tussentijd doen de kinderen mee aan een spannend bosspel of hebben ze fun in de discotheek op de camping. Maar er zijn ook veel outdoor-activiteiten waarbij zowel jij als de kinderen aan mee kunnen doen. Heel uitdagend en boordevol fun. Doe je liever even helemaal niets? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Overdag kan je relaxen bij het verwarmde zwembad op de camping en in de avonden organiseren we gezellige etentjes voor jou en de andere alleenstaande ouders. Mét een echt Belgisch biertje natuurlijk. Als dat geen fijne vakantie wordt...

You Tube Polleur

De accommodatie staat al voor je klaar. De Cirkel crew ook!

Het Cirkel team zorgt voor een warm welkom en staat vanaf het moment van aankomst voor jullie klaar, net als jullie tent. Natuurlijk hebben we ook in Polleur ons eigen Cirkel veld met terras. Alleen bestemd voor onze gasten. Het Cirkel terras is dé ideale plek om bij elkaar te komen en te genieten van de muziek, een drankje en de gezelligheid!

De kids zullen zich op camping Polleur geen moment vervelen en samen met ons enthousiaste Sun & Fun team beleven ze een toptijd. 

Zin in een afwisselende vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Jullie vakantie in Polleur is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een strand weekje aan de Zeeuwse kust in Kamperland of Port Zelande of een actieve vakantie Les Eygas! Heerlijk om dit te combineren tijdens je vakantie, toch? Word je enthousiast van deze combi-reis? Bel ons dan op 033-8080 800, dan helpen wij je graag verder.

Score van deze reis


Bekijk hier alle 1 review(s)