Wat leuk dat je interesse hebt in deze reis

Maak een account aan of log in om je te kunnen pre-registreren. Preregistraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt!

Registreer of log in om de pre-registratie af te ronden.

Pre-registreer je voor een vakantiedatum!

Pre-registraties gelden alleen voor reizen zonder vertrekgarantie. Door je te pre-registreren houden we je op de hoogte wanneer de reis vertrekgarantie krijgt. Staat de datum waarin je interesse hebt er niet tussen? Dan gaat de reis al gegarandeerd door. De volgende stap is dan boeken!

Uit hoeveel personen bestaat je reisgezelschap?

 • Verwijder

Gefeliciteerd! Je pre-registratie is gelukt!

Wij gaan je op de hoogte houden!

Eénoudervakantie Polleur****

Vanaf € 316,50 Boek deze vakantie

Actief

15-20 Cirkel tenten, 4 mobile homes

Ideaal voor alle leeftijden, extra leuk voor pubers

Highlights van deze reis

 • 4-sterren camping
 • Midden in de natuur
 • Voor kinderen van alle leeftijden
 • Eigen Cirkel veld
 • Verwarmd zwembad met peuterbad
 • Lange glijbaan van 30 meter
 • Discotheek
 • Klimmen, abseilen, mountainbiken
 • Combinatiereis met Luxemburg en Kamperland
 • Nederlandstalig personeel
 • Zoover beoordeling 7,2

Score van deze reis

Bekijk hier alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Actie in de Belgische Ardennen

Voor een actieve éénoudervakantie ben je in de Belgische Ardennen aan het juiste adres. Mountainbiken, kajakken, klimmen en abseilen, het kan hier allemaal. Op camping Polleur vind je het bos in je achtertuin. Met de stoere activiteiten die wij hier aanbieden vervelen jullie je geen moment!  

Lekker dichtbij huis, maar toch ver weg

Polleur is lekker dichtbij Nederland, maar door de heuvelachtige omgeving en mooie natuur ben je voor je gevoel toch heel ver weg. Wij organiseren hier een uitdagend buitensportprogramma, voor kinderen én ouders! Zo kan je als ouder lekker gaan mountainbiken en in de tussentijd doen de kinderen mee aan een spannend bosspel. Natuurlijk zijn er ook veel outdoor-activiteiten waarbij zowel jij als de kinderen aan mee kunnen doen. Doe je liever even helemaal niets? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Heerlijk toch?

Ontspanning in de Ardennen

In de Belgische Ardennen kan je ook lekker ontspannen. Overdag kan je relaxen bij het verwarmde zwembad op de camping en in de avonden organiseren we gezellige etentjes voor jou en de andere alleenstaande ouders. Mét een Belgisch biertje natuurlijk. En de kinderen? Die leven zich uit met ons Sun & Fun team of in de discotheek op de camping. Als dat geen fijne vakantie wordt...

Zin in een afwisselende vakantie? Combineer twee bestemmingen!

Jullie vakantie in Polleur is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een actief weekje aan de Zeeuwse kust in Kamperland of tijdens een wellness vakantie in Luxemburg! Heerlijk om dit te combineren tijdens je vakantie, toch? Word je enthousiast van deze combi-reis? Bel ons dan op 033-8080 800, dan helpen wij je graag verder.

Score van deze reis


Bekijk hier alle 1 review(s)

Interesse?


Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis