EenVandaag uitzending éénoudervakanties

Hoe vieren éénoudergezinnen vakantie? Dat zie je in deze uitzending van EenVandaag op onze vakantiebestemming Polleur, België. Word je hier ook enthousiast van? Dan is een éénoudervakantie misschien wel iets voor jou!


Cirkel organiseert de leukste vakanties voor éénoudergezinnen

Cirkel Vakanties organiseert al 30 jaar éénoudervakanties. Tijdens je vakantie ontmoet je andere ouders op een vrijblijvende manier en vinden kinderen makkelijk leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Onze reisleiding staat voor jullie klaar en organiseert verschillende activiteiten op de camping of in de buurt. Met Cirkel heb je alle tijd voor jezelf en voor elkaar.
Pluspunt -balkje EOG-website
Pluspunt Icoon EOGHet gemak van altijd iemand in de buurt
        Onze reisleiders staan voor jou en je kinderen klaar.

Pluspunt Icoon EOGActie, animatie en aandacht voor jong en oud
         Het hele seizoen organiseren we activiteiten voor jou en je kind(eren).

Pluspunt Icoon EOGMet vakantiegangers die net zo in het leven staan als jij
         Je viert altijd vakantie met gelijkgestemden.

Pluspunt Icoon EOGComfortabel verblijf, eersteklas bestemmingen
         Perfect afgestemd op jullie wensen.

Inschrijven op de nieuwsbrief 


Een Cirkel éénoudervakantie boeken

Je boekt bij ons een actieve-, strand- of wellnessvakantie die speciaal is ingericht voor éénoudergezinnen. Weten welke vakantie het best bij jullie past? Bekijk in één oogopslag welke vakanties het karakter hebben wat bij jullie aansluit. Benieuwd naar onze bestemmingen? Neem een kijkje in ons aanbod en boek de perfecte éénoudervakantie voor jou en je gezin! 

Bekijk alle éénoudervakanties 


Reserveer de laatste plekken of boek met een last-minute prijs

Wil je deze zomer nog op vakantie met je kinderen? Neem dan een kijkje bij onze Supersnelle Inpak deals. Dat zijn reizen waar je net die laatste lege plekken kan reserveren of die je boekt voor een aantrekkelijke last-minute prijs. Deze vakanties zijn te mooi om zomaar aan jullie neus voorbij te laten gaan. Pak je koffers in en ga mee!

Bekijk Supersnelle Inpak Deals  


Hoe boek je een vakantie?

Enthousiast geworden over één van onze vakanties, maar heb je nog vragen? Je kunt ons bellen op 033-8080 800 of een e-mail sturen naar info@cirkel.nl.

Quote Ayo