Eénoudervakanties met jonge kinderen

Ga je met jonge kinderen op vakantie, dan vraagt dat altijd om extra aandacht. Wij weten als geen ander dat je als alleenstaande ouder hier heel wat organisatietalent voor nodig hebt. Wij helpen je graag op weg. Op deze pagina vind je allerlei informatie over onze dreumesvakanties.

Wij hebben een aantal campings geselecteerd die bijzonder geschikt zijn voor éénoudervakanties met jonge kinderen. Deze topcampings zijn uitgerust met allerlei kindvriendelijke voorzieningen. Overal is er rekening gehouden met onze kleine gasten. In het (verwarmde) sanitairgebouw, de speeltuin en natuurlijk in het zwembad. 

Om het je helemaal makkelijk te maken, kun je op deze campings een dreumespakket met bedje en kinderstoel bijboeken. Voor de hoge nood staat er een plaspotje klaar. Daarnaast wordt de keukeninventaris uitgebreid met een kinderservies.

Wist je dat er ook een speciale dreumesweek* is? Deze week staat geheel in het teken van ontzorgen, zodat jij ontspannen kunt genieten van je vakantie. Net voordat de schoolvakanties starten, hebben wij alle aandacht voor onze jongste gasten. Je kunt zelfs gebruik maken van onze oppasservice. Je zult uitgerust en met mooie herinneringen weer thuis komen.

*In de zomer van 2022 zal er geen dreumesweek plaatsvinden. 


Campings bijzonder geschikt voor jonge kinderen

RCN vakantiepark de Schotsman ****

Vakantiepark de Schotsman heeft zeker gedacht aan de allerkleinsten onder ons. Er is een speciale ruimte in het sanitair gebouw. Hier vind je babybadjes, aankleedkussens, verhoogde kinderdouches en kindertoiletten.

De camping beschikt over een buitenzwembad en verwarmd binnenzwembad. Er is een apart peuterbad voor onze kleine waterratten, waar ze onbezorgd kunnen spetteren en spelen.

De indoorspeeltuin is een waar paradijs voor onze kleine gasten. Lekker spelen, klimmen en klauteren. Ze zijn er uren zoet.

Bekijk vakantiepark RCN de Schotsman

 

Camping Port Zélande ****

Heb je het over kindvriendelijke vakantieparken, dan heb je het over Center Parcs! In het sanitairgebouw van camping Port Zélande is er een ruime familiedouche te vinden en zijn er speciale wasvoorzieningen voor de allerkleinsten. Jouw kindje kan heerlijk spelen in het veilige Kinder-doe-bad van de Aqua Mundo. Met de glijbanen en fonteintjes hebben de allerkleinsten de tijd van hun leven.

Centerparcs weet als geen ander hoe ze het jou zo makkelijk mogelijk kunnen maken: In het zwembad zijn er zwemvestjes, babyboxen en een magnetron om flesjes op te warmen. In alle restaurants zijn er babyvoedingsfaciliteiten. Gemakkelijk herkenbaar, altijd in de buurt en gratis te gebruiken. Je vindt er gratis potjes babyvoeding, een magnetron en een flessenwarmer. Dat is pas een zorgeloze vakantie met jouw kindje! Bekijk camping Port Zélande


Alles bij de hand met het dreumespakket

Op RCN vakantiepark de Schotsman en camping Port Zélande kun je via Cirkel een dreumespakket bijboeken. Wij zetten alles voor je klaar in de accommodatie. Scheelt je veel gesjouw met bagage én extra ruimte in uw kofferbak. Handig, toch?

Waaruit bestaat een dreumespakket?
Het dreumespakket bestaat uit:

  • Deryan* babybedje
  • Kinderstoel
  • Plaspotje. 

Belangrijk: het kinderbedje is exclusief linnengoed. Deze spullen dien je zelf mee te nemen.

Wat is een Deryan babybedje?
Het Deryan Baby Luxe reisbedje is een compact pop-up reisbedje/-tentje van slechts 1,8 kg. Naast het lichte gewicht biedt het reisbedje ook extra bescherming tegen de zon, muggen en andere insecten. Het tentje kun je namelijk makkelijk afsluiten. Ideaal wanneer je jouw kindje rustig wilt laten slapen. Maar ook voor een bezoek aan het strand, in de (speel)tuin of op vakantie is de Baby Luxe ideaal. Het reisbedje is binnen 2 seconden uitgeklapt en klaar voor gebruik. Afhankelijk van de leeftijd plaats je het bovenop een éénpersoonsbed of in de voortent. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte t/m peuters van 2,5 jaar. 

Deryan Campingbed

Wat kost een dreumespakket?
De prijs is €25 per week

Hoe reserveer je het dreumespakket?
Je kunt het Dreumespakket (voor €25 per week) bijboeken bij stap 5 in de boekingsstraat.

Heb jij je vakantie al geboekt, maar zonder Dreumespakket? Geen probleem! Bel ons op 033-8080 800 of mail naar info@cirkel.nl en dan voegen we het pakket alsnog voor je toe.

Let op: Het dreumespakket is beperkt beschikbaar en alleen te reserveren op RCN de Schotsman en camping Port Zélande.

Reserveer het dreumespakket meteen tijdens uw boeking, want op=op!