Dreumesweek

Deze week staat geheel in het teken van ontzorgen, zodat jij ontspannen kunt genieten van je vakantie. Je zult uitgerust en met mooie herinneringen weer thuis komen.

Net voordat de schoolvakanties starten, hebben wij alle aandacht voor onze jongste gasten. Het Sun & Fun team draait hun hand niet om voor het geven van een flesje of het verschonen van een luier.

Het Sun & Fun programma* is deze week geheel gericht op kinderen tot 5 jaar. Er wordt geknutseld, gespeeld en voorgelezen. Het team neemt ‘s ochtends de kinderen onder hun hoede zodat jij even je handen vrij hebt. Om te relaxen, een boodschap te doen, rustig te douchen, een rondje te rijden op de racefiets of een mooie wandeling te maken. De rest van de middag staat het team voor je klaar met een helpende hand én kun je (alleen tijdens de dreumesweek) gebruik maken van onze eigen oppasservice**. Kun jij mooi even de sauna in! Of is blokarten meer iets voor jou?

Zoals altijd organiseert het team leuke activiteiten voor jullie op de camping, een gezellige welkomstborrel, BBQ, Pizza Picknick en natuurlijk onze Parents Party Night zodat jullie samen even een avondje uiteten kunnen zonder kinderen.

Deze week leeft iedereen in hetzelfde ritme. De meesten zijn vroeg uit de veren en er worden middagdutjes gedaan. Wanneer de kinderen ’s avonds in dromeland zijn, kun je de gezelligheid van andere alleenstaande ouders opzoeken. Het Cirkel terras ligt centraal op ons veld, fijn dichtbij de kinderen en je houdt makkelijk een oogje in het zeil. 

Maar dit is geheel aan jezelf en waar je behoefte aan hebben. Soms heb je gewoon even zin in niets... en dat is prima.


Centerparcs Port Zélande

Onze dreumesweek is van 3 t/m 10 juli op Port Zélande, dé enige camping van Centerparcs. Een overzichtelijk en gemoedelijke camping met het strand op loopafstand. In het sanitairgebouw is er een ruime familiedouche te vinden en zijn er speciale wasvoorzieningen voor de allerkleinsten. 

Heb je het over kindvriendelijke vakantieparken, dan heb je het over Center Parcs! Het ultieme speelparadijs voor jonge kinderen. Je komt echt weer toe aan elkaar. Samen spetteren in het subtropisch zwemparadijs, eropuit in de natuur, naar het strand en lekker uit eten… Dat zijn leuke herinneringen!

  • Onbeperkt toegang tot de Aqua Mundo: gediplomeerde badmeesters, familiekleedkamers, kinderstoelen, Vroege-Vogel-Zwemmen (lekker rustig) en Kinder-doe-bad.
  • Ga lekker uit eten in de tropische Market Dome; er zijn speciale kindermenu’s en speeltoestellen.
  • Geniet van de kinderanimatie met Orry & Vrienden, zoals Voorleesverhaaltjes voor het slapen, de Orry & Vrienden Show en de Kids Disco en Kids Parade. Gratis!
  • Het BALUBA overdekt speelparadijs, om te klimmen, glijden en ravotten.
  • Kom geitjes en konijnen aaien op de Kinderboerderij – de voedertijd is extra leuk!
  • Kom zelf helemaal tot rust met onze wellness-faciliteiten, zoals sauna en massages.   

* Sun & Fun programma van zondag t/m vrijdag. Dagelijks van 9:00 – 11:00 uur

** Je mag 2 middagen gebruik maken van de oppasservice. Er zal maximaal 2 uur opgepast kunnen worden. Tijden en afspraken gaan altijd in overleg met de Locatie Coördinator. 


Alles bij de hand met het dreumespakket

Om het je helemaal makkelijk te maken, kun je een dreumespakket met ledikant en kinderstoel bijboeken. Voor de hoge nood doen wij er een plaspotje bij. Daarnaast wordt de keukeninventaris uitgebreid met een kinderservies.

Lees hier meer over het dreumespakket