Ga een week langer op vakantie

Kan je geen genoeg krijgen van de Italiaanse keuken of de fijne stranden? Heb je twee weken vakantie en wil je nog meer van het land zien? Als je antwoord op deze vragen 'ja' is, dan hebben wij de perfecte oplossing. Combineer twee weken vakantie op verschillende bestemmingen!

Combineer twee Italiaanse bestemmingen

Je kunt twee weken vakantievieren op verschillende plaatsen in Italië. Combineer camping Paradiso in Viareggio bijvoorbeeld met een week op camping Lacona Pineta op het eiland Elba. Dit prachtige eiland heeft ongelooflijk veel sportieve mogelijkheden, zoals wraksnorkelen, zeekayakken en suppen. Terwijl de vakantie in Viareggio de ideale mix van strand en cultuur is. Een fijne combinatie, toch? Wanneer je liever op het vaste land blijft, is de combi-reis Sirmione en Viareggio misschien een optie voor jou. 

De verschillende mogelijkheden voor een combi-reis

Van Elba naar Viareggio
Wanneer je tussen de 45 en 69 jaar oud bent en met eigen vervoer reist, kun je op 23 juni genieten van een heerlijk weekje op Elba en dit combineren met een week Viareggio op 30 juni.

Van Viareggio naar Elba
Het is voor alle leeftijden mogelijk om Viareggio met Elba te combineren. 

  • Leeftijden 25-39 jaar: 11 augustus Viareggio en 18 augustus Elba
  • Leeftijden 35-49 jaar: 21 juli Viareggio en 28 juli Elba
  • Leeftijden 35-49 jaar: 18 augustus Viareggio en 25 augustus Elba
  • Leeftijden 45-69 jaar: 25 augustus Viareggio en 1 september Elba (alleen met eigen vervoer)

Van Viareggio naar Sirmione
Als je tussen de 35 en 49 of tussen de 45 en 69 jaar oud bent kun je op basis van eigen vervoer Viareggio en Sirmione combineren. 

  • Leeftijden 45-69 jaar: 1 september Viareggio en 8 september Sirmione
  • Leeftijden 35-49 jaar: 18 augustus Viareggio en 25 augustus Sirmione

Van Sirmione naar Viareggio
Op basis van eigen vervoer kun je in de leeftijdscategorie 35 tot en met 49 jaar ook op 1 september verblijven in Sirmione en op 8 september vakantie vieren in Viareggio.

Bekijk onze reizen naar Italië

 


Hoe boek je een combi-reis?

Enthousiast geworden over één van deze combinatiereizen? Reserveer dan direct je plek en geef je wensen telefonisch aan ons door. Dan boeken wij de reis voor je in!

Bel ons: 033-8080 800