Op zoek naar afwisseling? Combineer twee bestemmingen

Wil jij tijdens je vakantie graag iets van het land zien, maar hebben je kinderen meer zin om de hele tijd op het strand te liggen? Als je dit met 'ja' beantwoordt, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. Combineer twee weken vakantie op verschillende bestemmingen! 

Twee weken vakantie vieren, heerlijk!

Voor onze vakanties hanteren we standaard een duur van een week. Blijf je graag nog wat langer in de vakantiesfeer en ben je op zoek naar afwisseling? Kies er dan voor om twee weken op verschillende bestemmingen vakantie te vieren. Ideaal als je bijvoorbeeld een weekje strand met een cultuur vakantie wilt combineren. Zo is er voor iedereen wat wils.

Benieuwd welke vakanties je met elkaar kunt boeken?

Ga dan naar de bestemming waar je de vakantie wilt beginnen. Op de pagina 'Overzicht' lees je welke combinaties met deze bestemming mogelijk zijn. Wanneer jullie met eigen vervoer reizen, zijn in principe alle bestemmingen uit ons aanbod met elkaar te combineren (op basis van beschikbaarheid). Reis je met de Royal Class Touringcar of ben je benieuwd naar de beste opties voor een combi-reis? Lees dan snel verder! 

Een Cirkel combi-reis en het vervoer

Met de Royal Class Touringcar

Wanneer jullie met de Royal Class Touringcar naar de bestemming reizen, kun je de volgende vakanties met elkaar combineren:

Actief en strand

Met eigen vervoer

Wanneer jullie met eigen vervoer reizen, sluiten de karakters van onderstaande bestemmingen perfect op elkaar aan:

Wellness en actief

Strand en actief

  • Kamperland, Nederland en Polleur, België

Actief en cultuur

Strand en wellness

Strand en cultuur

  • Valras Plage, Frankrijk en Neuvic, Frankrijk
  • Soulac sur Mer, Frankrijk en Neuvic, Frankrijk (Ook met dinsdagaankomst!)
  • Elba, Italië en Sirmione, Italië

Wellness en cultuur

  • Nommern, Luxemburg en Neuvic, Frankrijk

Hoe boek je een combi-reis?

Enthousiast geworden over één van deze combinatiereizen en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Geef je wensen telefonisch aan ons door. Dan geven wij je alle informatie die je nodig hebt en boeken we de reis voor jullie in! Bel ons om te boeken: 033-8080 800.