Ga een week langer op vakantie

Kan je geen genoeg krijgen van de Italiaanse keuken of de fijne stranden? Heb je twee weken vakantie en wil je nog meer van het land zien? Kan je dit allebei met ja beantwoorden? Combineer dan twee weken vakantie op verschillende bestemmingen!

Combineer Italiaanse bestemmingen

Vier twee weken vakantie in Italië. Je kunt camping Paradiso in Viareggio namelijk goed combineren met een week op camping Lacona Pineta op het eiland Elba. Dit prachtige eiland biedt ongelooflijk veel sportieve mogelijkheden, zoals wraksnorkelen, zeekayakken en suppen. Viareggio is daarentegen een ideale mix tussen strand en cultuur. Perfect te combineren met elkaar! Blijf je liever op het vaste land? Dan zijn Sirmione en Viareggio misschien een optie voor jou. Heb je interesse in een combi-reis? Bel ons dan op 033-8080800.

Van Elba naar Viareggio

Als je tussen de 45 en 69 jaar oud bent kun je 23 juni genieten van een heerlijk weekje Elba om vervolgens op 30 juni in Viareggio te verblijven. Let op, deze reis is op basis van eigen vervoer.

Van Viareggio naar Elba

Voor alle leeftijden is er de mogelijkheid om Viareggio met Elba te combineren. 

  • Leeftijden 45-69: 25 augustus Viareggio & 1 september Elba (eigen vervoer)
  • Leeftijden 35-49: 21 juli Viareggio & 28 juli Elba
  • Leeftijden 35-49: 18 augustus Viareggio & 25 augustus Elba
  • Leeftijden 25-39: 11 augustus Viareggio & 18 augustus Elba

Van Viareggio naar Sirmione

Als je tussen de 35 en 49 jaar bent of tussen de 45 en 69 kun je op basis van eigen vervoer Viareggio en Sirmione combineren. 

  • Leeftijden 45-69: 1 september Viareggio & 8 september Sirmione
  • Leeftijden 35-49: 18 augustus Viareggio & 25 augustus Sirmione

Van Sirmione naar Viareggio

Op basis van eigen vervoer kun je in de leeftijd van 35 tot en met 49 jaar ook op 1 september verblijven in Sirmione en op 8 september genieten van Viareggio. 

Onze reizen naar Italië >>