Op zoek naar afwisseling? Combineer twee bestemmingen

Wil jij tijdens je vakantie graag iets van het land zien, maar hebben je kinderen meer zin om de hele tijd op het strand liggen? Als je dit met 'ja' beantwoordt, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. Combineer twee weken vakantie op verschillende bestemmingen! 

Twee weken vakantie vieren, heerlijk!

Voor onze vakanties hanteren we standaard een duur van een week. Blijf je graag nog wat langer in de vakantiesfeer en ben je op zoek naar afwisseling? Kies er dan voor om twee weken op verschillende bestemmingen vakantie te vieren. Ideaal als je bijvoorbeeld een weekje strand met een cultuur vakantie wilt combineren. Zo is er voor iedereen wat wils.

Benieuwd welke vakanties je met elkaar kunt boeken?

Ga dan naar de bestemming waar je de vakantie wilt beginnen. Op de pagina 'Overzicht' lees je welke combinaties met deze bestemming mogelijk zijn. Wanneer jullie met eigen vervoer reizen, zijn in principe alle bestemmingen uit ons aanbod met elkaar te combineren (op basis van beschikbaarheid). Reis je met de Royal Class touringcar of ben je benieuwd naar de beste opties voor een combi-reis? Lees dan snel verder! 

Een combi-reis en het vervoer

Met de Royal Class Touringcar

Wanneer jullie met de Royal Class Touringcar naar de bestemming reizen, kun je de volgende vakanties met elkaar combineren:

Picto Kompas Actief en strand

Picto Kompas Strand en cultuur

Met eigen vervoer

Wanneer jullie met eigen vervoer reizen, sluiten de karakters van onderstaande bestemmingen perfect op elkaar aan:

Picto Kompas Wellness en actief

Picto Kompas Strand en stappen

Picto Kompas Strand en wellness

Picto Kompas Strand en cultuur

Hoe boek je een combi-reis?

Enthousiast geworden over één van deze combinatiereizen en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Geef je wensen telefonisch aan ons door. Dan geven wij je alle infomatie die je nodig hebt en boeken we de reis voor jullie in! Bel ons om te boeken: 033-8080 800.