Op zoek naar afwisseling? Combineer twee bestemmingen

Al onze vakanties duren standaard 7 dagen. Blijf je graag nog wat langer in de vakantiesfeer en ben je op zoek naar afwisseling? Kies er dan voor om twee weken vakantie te vieren door twee bestemmingen te combineren. Zo is er voor iedereen wat wils.

Benieuwd welke vakanties je met elkaar kunt combineren?

Ga naar de bestemming waar je de vakantie wilt beginnen. Op de pagina 'Overzicht' lees je welke combinaties met deze bestemming mogelijk zijn. Wanneer jullie met eigen vervoer reizen zijn in principe alle bestemmingen uit ons aanbod met elkaar te combineren (op basis van beschikbaarheid). Reis je met de Royal Class Touringcar of ben je benieuwd naar de beste opties voor een combi-reis? Lees dan snel verder! 

Een combi-reis en het vervoer

Met de Royal Class Touringcar

Wanneer jullie met de Royal Class Touringcar naar de Soulac Plage reizen, kun je deze zomer geen vakanties met elkaar combineren:

Picto Kompas Strand

Met eigen vervoer

Wanneer jullie met eigen vervoer reizen, sluiten de karakters van onderstaande bestemmingen perfect op elkaar aan:

Picto Kompas Wellness en natuur

Picto Kompas Strand en actief

Picto Kompas Cultuur en strand

Boek een combi-reis 

Enthousiast geworden over één van deze combi-reizen en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Geef je wensen telefonisch aan ons door. Dan geven wij je alle informatie die je nodig hebt en boeken we de reis voor jullie in! Je hoeft uiteraard slechts 1 keer reserveringskosten te betalen.

Bel ons om te boeken: 033-8080 800.