Ontloop de files en arriveer dinsdag op je bestemming

We vinden het belangrijk om jullie vakantie zo relaxed mogelijk te maken. Dus wil je graag de zwarte zaterdagen of duurdere vliegtickets ontlopen en ontspannen aan je vakantie beginnen? Dat kan! Je kunt op steeds meer bestemmingen kiezen uit een aankomst op dinsdagIdeaal toch?  

Bestemmingen met aankomst op dinsdag

Standaard hebben onze vakanties een aankomst op zaterdag. Bij onderstaande bestemmingen heb je de mogelijkheid om ook te kiezen voor een aankomst op dinsdag. Fijn als je de vakantiefiles wilt ontlopen, toch? Aankomende zomer is camping Soulac Plage de enige mogelijkheid om op dinsdag aan te komen. 

Vakanties met aankomst op zaterdag 

Bij al onze bestemmingen is een aankomst op zaterdag mogelijk. Op onze bestemming naar Soulac Plage reis je met de Royal Class Touringcar. Ideaal als je alvast de andere éénoudergezinnen wilt leren kennen en zelf ook even je ogen dicht wilt doen. Het verblijf is van zaterdag t/m zaterdag.

Welke aankomstdag je ook kiest, onze Cirkel crew staat op de camping voor je klaar! Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 Bekijk alle vakanties